EUC Sjælland slår dørene op til Åbent Hus i Næstved, hvor alle kan få inspiration til valg af uddannelse.

Tidligere års Åbent Hus var velbesøgt af både unge og deres forældre, der blev klogere på uddannelsesmulighederne.

Da forældrene til nutidens teenagere skulle vælge ungdomsuddannelse, var udvalget langt mindre. Uddannelsesudbuddet er i dag vokset gevaldigt og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX. Det er derfor ikke helt nemt at finde rundt i den store uddannelsesjungle, når der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden.

EUC Sjælland åbner derfor dørerne den 9. november til Åbent Hus med det formål at gøre både forældre og unge mere fortrolige med de forskellige uddannelsers faglige og praktiske indhold, samt det sociale miljø gennem et nært møde med elever og undervisere, der vil være til stede. Netop den viden er afgørende for et kommende uddannelsesvalg.

Arrangementet er også en optimal mulighed for de der overvejer et skift i karriere eller tænker over en anderledes uddannelsesvej.

På dagen kommer man helt tæt på en masse spændende uddannelser og kan gå på opdagelse i EUC Sjællands adskillige værksteder, laboratorier og klasseværelser.

Elever og undervisere fra EUD (erhvervsuddannelserne), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium) deltager på dagen, og fortæller om deres hverdag på de forskellige uddannelsesretninger. Det er også muligt, at tage en snak med en studievejleder og få afklaret spørgsmål om fremtidens muligheder for job eller videreuddannelse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Læs mere om hvilke uddannelser, der kan mødes på: www.eucsj.dk/aabenthus

Åbent Hus 2019

9. november, kl. 10.00 til 13.00 på EUC Sjælland

Jagtvej 2, 4700 Næstved og Malervænget 4, 4700 Næstved

Del på sociale medier