Du skal selv hente den nye brochure fra AOF – Og du bliver helt sikkert ikke skuffet

AOF Næstved & Susålandet er udkommet med en stor og meget lækker ny brochure, som er sprængfyldt med spændende aktiviteter, som kan benyttes af alle.

Efter alle sommerens aktiviteter med Aktive Feriedage med spændende aktiviteter for børn og Sundheds- og sommerhøjskoler for voksne, er AOF klar til en ny sæson og skriver således i deres seneste indlæg:

Vi skyder efteråret i gang med spændende busture, hvor du kan ”få en på opleveren”. Her kan du deltage uanset om du er alene eller flere sammen. På alle vores ture vil du indgå i et unikt fællesskab. Du kommer ikke til at gå alene rundt, med mindre du selv ønsker det.

AOF
Pressefoto: AOF
Den nye brochure fra AOF Næstved & Susålandet

Vi har også rigtigt mange foredrag og foredragsrækker om alt lige fra sundhed og egenomsorg til historiske eller aktuelle emner, samt hyggelige Søndagsarrangementer med levende musik og kringle til kaffen. Alle vores foredrag foregår i en hyggelig og rar atmosfære, hvor der er tid til spørgsmål og debat. Alle foredrag i vores foredragsrækker kan ”plukkes ud”, som enkeltforedrag, kortere eller længere rækker.. og der er penge at spare hvis du melder dig til hele rækker..

Indenfor motion og bevægelse har vi hold på mange forskellige niveauer. Du har altid mulighed for at ringe til vores træningsvejleder og sygeplejerske Kirsten Nielsen 21 69 49 50 hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dig, eller du har behov for en gratis prøvetime på et eksisterende hold. Hvis du har helbredsmæssige udfordringer, er det altid en god ide at kontakte Kirsten, for at få professionel vejledning til valg af den rigtige motions/træningsform. Alle vores bevægelseslærere er faguddannede og brænder for at hjælpe dig med at få en stærkere krop. Der er et gammelt mundheld der siger: den tid du sparer på motion nu – kommer du til at bruge på sygdom senere..

Hvis du brænder for at komme i gang med at skrive din livshistorie, Søren Kierkegaards stadieteori, Slægtsforskning eller du kunne tænke dig at lære nogle af de gamle spil, som kan være sjovt og hyggeligt tidsfordriv, f. eks. Sammen med børnebørn eller lign., har du mulighed for at deltage i en spændende workshop, hvor du får udleveret en bog med inspiration til terningspil.

Hvis du har brug for at lære et nyt sprog eller at blive bedre til et sprog, som du allerede behersker, kan du, hvad enten det er til rejsebrug eller arbejdsbrug, eller bare for sjov, lære det hos os.

Måske har du lyst til at lære at synge eller spille på et instrument, så har vi et rigtigt bredt udvalg, indenfor dette område.
Hvis du har brug for at lære at styre din computer, er der flere forskellige muligheder, både for at gå på hold med fast indhold eller PC Klippekort, hvor du selv bestemmer hvad du vil lære..

Pressefoto: AOF
Bodil peger på hvor brochuren kan hentes i Riddergade..

Også indenfor madlavning har vi en bred vifte af tilbud, både for begyndere indenfor madkunstens verden, men også for dig der vil krydre dagligdagens madlavning med lidt udenlandsk inspiration. Hvis du vil lære at Fermentere, er dette også en mulighed. Du kan også deltage i en workshop om te og lære om denne ædle drik. Hvis dine interesser går i retning af broderi, syning, tilskæring eller maleri, så har vi rigtig dygtige undervisere, også indenfor disse områder.

Vi har valgt ikke at husstandsomdele vores brochure, af mange forskellige grunde. De væsentligste grunde er at det ”koster” på miljøet at udsende til husstande, som slet ikke ønsker den, men også fordi der er penge at spare ved at trykke et mindre oplag. Disse penge har vi så valgt at bruge på en bedre papirkvalitet, samt på annoncering i de 3 aviser, som udkommer i Næstved og opland.

Bodil er i næste sæson at træffe på kontoret om mandagen kl. 12 – 14 og om onsdagen fra kl 10 -15 Der er altid en kaffetår på kanden.

Hvis du ikke har mulighed for at hente brochuren på biblioteket eller i Riddergade, så er du meget velkommen til at ringe til Connie på tlf.: 20 40 42 10 – så vil den blive sendt til dig med snegleposten.

Velkommen til en ny sæson – hilsen AOF Næstved & Susålandet

Del på sociale medier