Alene med instrumenter og dimsedutter

Toppen af Poppen-aktuelle Anders Blichfeldt gæster Næstved den 22. april 2020 på hans kommende soloturné “Alene på scenen”. Her vil publikum komme helt tæt på manden der i to årtier har givet Næstved hits, vi alle kan synge med på.

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.
Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter, og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker. Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

En sanger på toppen i Næstved
At Anders Blichfeldt er en populær herre kan vist ikke komme bag på nogle, og slet ikke i Næstved. I 2018 drog han sammen med Big Fat Snake på en afskedsturné som ingen glemmer! Næstved var peget ud som en af de steder Big Fat Snake ville tage afsked med, og Næstved er for tredje gang blevet peget ud når Blichfeldt spiller sin julekoncert sammen med Andrews Sisters og Jønssons Fristelser den 7. december i Ny Ridehus.

I søndag aftens sæsonstart på Toppen af Poppen var Anders Blichfeldt sæsonens første mand i fokus, og der var nerver på hos de andre sangere, som både kastede sig over Big Fat Snakes store bagkatalog og Anders’ egne sange.

Det blev en dag fuld af røverhistorier fra landevejen, hvor Anders også afslørede hvor navnet Big Fat Snake stammer fra. Nåede du ikke at se afsnittet, kan du fange det på TV2-Play.

Billetter til Alene på scenen med Anders Blichfeldt den 22. april i Næstved kan købes her  og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Del på sociale medier