Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 1. juli til den 9. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Butikstyve anholdt
En medarbejder i Næstved Storcenter bemærkede mandag klokken 17.55 to mænd, der havde gemt en taske under en jakke. Politiet blev tilkaldt og det viste sig, at tasken indeholdt tøj, der var fjernet fra flere forskellige butikker i centeret. De to mænd blev derfor anholdt klokken 17.55, sigtet for butikstyveri, og deres bil blev beslaglagt. De var begge fra udlandet og begge 47 år.

NÆSTVED: Tilbød kvinde sex – sigtet for blufærdighedskrænkelse

VORDINGBORG/NÆSTVED: To tilfælde af tricktyveri
To forretninger var fredag eftermiddag udsat for tyveri, og både fremgangsmåde og signalement tyder på, det kunne være de samme gerningsmænd. Klokken 12.50 kom en mand og en kvinde ind i
Garant på Vognmandamarken i Vordingborg, men efter et øjeblik i butikken, forlod de stedet igen. Umiddelbart efter opdagede en medarbejder, at hendes pung var blevet stjålet op ad en taske, som stod i et baglokale. Klokken 17.45 var en tøjbutik på Dania i Næstved udsat for et tyveri. Tyvene lagde en bunke tøj på disken oven på en iPhone, men pludselig var parret nødt til at forlade butikken. Mobilen forsvandt samtidig. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der at bemærket noget usædvanligt eller som har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Varetægtsfængslet efter vejvrede
To billister kom lørdag klokken 15.55 op at toppes ved rundkørslen ved Fagotvej i Næstved. Den ene bil havde en 58-årig kvinde fra Gelsted ved rattet og den anden en 35-årig kvinde fra Herlufmagle som fører. Den 35-årige havde en 28-årig mand med i bilen, og da de to trafikanter tilsyneladende ikke var enige om færdslen, standsede den 35-årige bilen ved rundkørslen, og den 28-årige steg ud. Han smadrede en siderude i den 58-åriges bil og gav hende flere slag på armen, inden han holdt inde og fortsatte kørslen. Politiet blev tilkaldt, og den 28-årige blev ringet op og anmodet om at returnere til stedet. Her blev han anholdt og sigtet for vold og hærværk, og på grund af tidligere sager blev han fremstillet i grundlovsforhør søndag. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 24. juli.

NÆSTVED: Butikstyv i tumult med butikspersonale
Personalet i Netto på Østre Ringvej i Næstved bemærkede torsdag morgen klokken 9.32 en kunde, der stoppede forskellige slikposer i lommen og gik gennem kassen uden at betale. Medarbejderne forsøgte at tilbageholde manden, men han skubbede en medarbejder omkuld, smed nogle af de stjålne varer på gulvet og stak af. Politiet behandler sagen som et røveri. Gerningsmanden beskrives som en mand, ca. 25-30 år gammel, omkring 170-175 cm høj. Han er ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning og var brun i huden. Han havde brunt, kort hår og havde en sort, langærmet trøje med en gul lynlås, grå shorts og sorte sko med en hvid stribe på. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Havde røde øjne og en klump hash
Torsdag klokken 17.00 fik politiet en anmeldelse om, at to uvedkommende mænd stod i et cykelskur på Ejlersvej og røg hash. En politipatrulje rykkede ud, og betjentene traf ganske rigtigt to mænd. Den ene havde røde og blanke øjne, og da politiet undersøgte ham, blev der fundet en lille kugle hash på 0,4 gram på ham. Det var en 24-årig mand uden fast bopæl, og han blev derefter sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 18-årig sigtet for hashsalg
Politiet fik onsdag klokken 14.41 en anmeldelse om, at der formentlig stod en stjålet knallert på en adresse i den sydlige del af Næstved. To betjente rykkede ud til stedet, og her fandt de to knallerter, som viste sig at være stjålet. Da de kontaktede beboeren – en 18-årig mand – lugtede der heftigt af hash fra stuen, og derfor blev lejligheden undersøgt nærmere. Der blev fundet godt 100 gram hash, som var fordelt i små poser, en vægt, flere ubrugte poser og et kontant beløb. Den 18-årige blev herefter anholdt, og han blev ikke blot sigtet for tyveri af knallerterne, men også for salg af euforiserende stoffer. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.10. Hashen og pengene, som formodes at stamme fra salget, blev beslaglagt.

NÆSTVED: Standset på ulovlig knallert
Onsdag klokken 16.45 standsede politiet en knallertkører i Havnegade i Næstved. Det var en 15-årig fyr fra Tappernøje, og hans knallert viste sig at kunne noget hurtigere end tilladt. Den blev derfor taget med til politistationen i Næstved til nærmere undersøgelse, og den 15-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

NÆSTVED: Påvirket bilist havde kokain
Politiet standsede mandag klokken 17.20 en 22-årig mand fra Fuglebjerg, der kom kørende i Grønnegade i Næstved. Den 22-årige virkede påvirket, og en narkometertest gav da også udslag for kokain. Han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da politibetjentene tjekkede den 22-årige nærmere, fandt de otte små poser med i alt 8,16 gram kokain og flere andre, små poser med rester af stoffer. Det ulovlig stof blev konfiskeret, og den 22-årige blev sigtet for salg af stoffer.

NÆSTVED: Havde kniv med på McDonald’s
Politiet blev mandag klokken 1.20 kaldt til McDonald’s på Blegdammen i Næstved, som netop havde haft besøg af en gæst, der havde en kniv. 500 m væk fandt politiet en 57-årig mand fra København, som ganske rigtigt havde en foldekniv på sig, og han blev derfor anholdt klokken 1.47 og sigtet for overtrædelse af knivloven. Det fik ham til at finde en stribe uskønne gloser frem, som han sendte efter den ene politibetjent. Den 57-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen mandag klokken 8.50.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Rosenvej Hus Tirsdag klokken 5.30 – fredag klokken 4.30 37 spande med maling og et mindre malerstillads
Fuglebjerg Korsørvej Villa Mellem søndag kl. 17.00 og mandag kl. 09.00 Intet stjålet

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Vordingborg Landevej Torsdag klokken 9.45-14.00 Syv blev sigtet for ikke at have medbragt kørekort, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen, en for kørsel uden førerret, en for kørsel i frakendelsestiden og en for at overlade sin bil bil en til en person, der ikke har kørekort
Næstved Onsdag kl. 15.40 – 18.30 33 køretøjer kontrolleret, heraf 14 sager:
1 sigtet for ikke at medbringe sit kørekort, 8 sigtet for ikke at anvende sikkerhedssele, 3 sigtet for at køre på for hurtige knallerter, 1 sigtet for at køre bil uden kørekort og 1 sigtet for at tale i mobiltelefon under kørslen.
Næstved Grønnegade Mandag kl. 17.20 22-årig mand fra Fuglebjerg Narkokørsel
Karrebæksminde Karrebækvej Søndag kl. 17.30 31-årig mand fra Glumsø Narkokørsel
Næstved Vordingborgvej Fredag kl. 11.00 26-årig mand fra Bagsværd Narkokørsel. Den 26-årige havde 2,4 gram hash på sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Næstved Ny Næstvedvej Søndag kl. 21.40 40-årig mand fra Glostrup Narkokørsel
Tappernøje Engelstrupvej Søndag klokken 1.31 55-årig mand fra Rønnede Spirituskørsel efter færdselsuheld

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 5.45-10.00 ATK 1051 6 50 km/t 66 km/t
Tappernøje Rønnedevej Søndag klokken 13.55-19.45 ATK 368 31 70 km/t 108 km/t Fem klip
Sandved Syvhøjvej, Tornemark Onsdag klokken 14.10-18.15 ATK – Bestilt færdselskontrol 81 0 80 km/t
Næstved Karrebækvej Mandag kl. 05.20 – 08.45 ATK 512 12 60 km/t 78 km/t Ingen klip
Næstved Vordingborgvej Mandag kl. 09.00 – 11.45 ATK 745 24 60 km/t 88 km/t 2 klip
Næstved Søndervej, Fodby Fredag kl. 5.20-8.45 ATK

bestilt færdselskontrol
52 9 50 km/t 64 km/t
Tappernøje Rønnedevej Fredag kl.
18.30 – 20.30
ATK 88 12 80 km/t 114 km/t Et klip
Tappernøje Rønnedevej Søndag kl. 20.45 – 22.40 ATK 49 5 70 km/t 109 km/t 2 klip
Del på sociale medier