Nu inviteres du igen til åbent hus i de eksklusive boliger i Jakobs Have, Sct. Jørgens Park.

Den 1. juli flytter de første beboere ind i Jakobs Have. Men inden da, har ejerne besluttet, at der igen skal holdes åbent hus. Denne gang har man indledt samarbejde med møbelstylist, som er sat på opgaven med at give sit eksempel på, hvordan man kan udnytte pladsen bedst muligt i de forskellige lejlighedstyper. F.eks. er der mange spændende muligheder for individuel indretning i penthouselejlighederne.

Ved de forrige åbent-hus-arrangementer var der stor tilstrømning og dermed også mange kommentarer. En af dem var bl.a., at det netop ville være godt, hvis man kunne få input til, hvordan man kunne udnytte rummene bedst muligt i forhold til børnefamiliernes behov.

Og det er netop disse kommentarer, der er så værdifulde, at ejerne af Sct. Jørgens Park, har valgt at sætte alle sejl til for at imødekomme potentielle lejeres ønske. Man ser frem til, at de mange, som havde forhåndsreserveret igen dropper ind til åbent-husarrangementerne, idet man har erfaret, at mange af dem, der i forvejen var interesseret i at reservere, fejlagtigt troede, at deres favoritbolig allerede var udlejet. For at de potentielle lejere/besøgende skal få den bedste og mest informative oplevelse af besøget, vil de blive ledsaget af en person, som kan besvare nogle af de mange spørgsmål, som man ønsker svar på i forhold til lejemålene. Ved evt. mange besøgende, vil man derfor blive guidet rundt i små hold.

Åbent Hus i juni
Åbent hus-arrangementerne er foreløbigt planlagt til at være på onsdage og søndage i juni, nærmere bestemt SØNDAGE: 23/6, 30/6, kl. 12.00 – 13.00. ONSDAGE: 19/6, 26/6, kl. 17.00 – 18.00, hvor der igen vil være mulighed for at reservere sin favoritbolig blandt 3- 4- eller 5-værelses lejlighederne i en eller flere etager.

Foto: Anne Steen Kommunikation
Foto: Anne Steen Kommunikation