Hos Red Barnet Genbrug i Næstved kan man “Få i både pose og sæk”, men de starter nu med blot at sælge ud i pose-vis.

Som noget nyt kan man første fredag i hver måned fylde en pose for 70 kroner med tøj, sengetøj, sko, tæpper eller bamser. Der må frit mikses af alle de nævnte kategorier og størrelser. Man må stoppe, rulle og proppe lige så meget i posen, man vil – eneste krav er, at posens hanke skal kunne lukkes.

“Der er virkelig gode penge at spare. Vi har selv testet hvor meget vi kunne putte i en pose, og det er overraskende meget!”, fortæller Christine Hald fra Lederteamet hos Red Barnets genbrugsbutik på Ringstedgade 19a.

Tiltaget med posesalg starter fra marts måned, og butikkens frivillige håber, at kunderne vil tage godt imod det og lade rygtet sprede sig i deres netværk.

Genbrugsbutikken har ligget i gaden siden 1. Juli 2016 og har 35 frivillige. Butikken er en del af Red Barnet, som hjælper børn i Danmark og i resten af verden. Butikken samarbejder med Red Barnets lokalafdeling her i Næstved, hvoraf 25 % af butikkens overskud går til lokalforeningens arbejde med børn.

Lisssi Geert-Jørgensen og Lone Elnegaard Petersen. Foto: Red Barnet
Foto: Red Barnet.
Del på sociale medier