Tankstationen på Karrebækvej i Næstved genopstod kørt før jul som et ubemandet Shell Express anlæg. I dag fra kl. 14-17 er der varslet prisfest på Karrebækvej, når gammeldags tankpassere hjælper bilister med at fylde tanken til stærkt reduceret pris.

Foto: DCC Energi

Genåbningen af Shell stationen på Karrebækvej i Næstved bliver i dag fejret med prisfest fra kl. 14.00 – 17.00. Her står et hold af gammeldags tankpassere klar til at hjælpe bilisterne til en billig tankfuld benzin eller diesel.

I tidsrummet bliver priserne skruet gevaldigt ned og går det som, det plejer, vil der være stor interesse fra lokale bilister i billigere brændstof.

I dagen anledning fås Shell FuelSave diesel til 6,99 kr./l og 95 oktan Shell FuelSave benzin til 7,99 kr./l. Og skal det være topkvalitet i form af Shell V-Power, fås dieseludgaven til 7,68 kr./l, mens V-Power 100 oktan benzin koster 9,21 kr./l.

Endelig vil de udsendte tankpassere sørge for lidt til den søde tand, mens de yngste vil kunne glæde sig til en gratis Ferrari legetøjsbil.

Shell stationsnetværket bliver i dag drevet af energiselskabet DCC Energi. I Danmark tæller netværket 229 bemandede og ubemandede stationer. Det nye, ubemandede Shell Express anlæg i Næstved har hele sortimentet af Shells kvalitetsbrændstoffer. Fra den almindelige Shell FuelSave diesel og 95 oktan benzin til topprodukterne Shell V-Power diesel og den nye Shell V-Power 100 oktan benzin.