Næstved Bibliotek har indkøbt 14 forskellige spændende titler, som er samlet i læsekredssæt i fine bogposer. I poserne er der mellem fire og otte eksemplarer. Lånetiden er to måneder, så der er tid til både at læse og snakke om bøgerne.

Det giver altid en ekstra læseoplevelse at være flere, som læser den samme bog og snakker om den. For at gøre det nemmere at læse sammen har Næstved Bibliotek indkøbt foreløbig 14 forskellige spændende titler, som er samlet i læsekredssæt i fine bogposer.

Er I få eller mange?
I behøver ikke at være en stor gruppe for at bruge bogposerne. Antallet af bøger i poserne svinger nemlig mellem fire og otte eksemplarer. Lånetiden er to måneder, så der er tid til både at læse og snakke om bøgerne.

Du finder bogposerne ved den grønne væg i voksenområdet på biblioteket i Næstved. De kan også bestilles til afhentning på Næstveds øvrige biblioteker.

Bogposer af genbrugsstoffer
Bogposerne er syet af Håndlangerne, som er et tilbud til beboere og brugere af Kirkens Korshærs Herberg i Hillerødgade i København. De er syet af genbrugsstoffer og overskuddet går til drift og udvikling af arbejdsfællesskabet Håndlangerne.

Foto: Næstved Bibliotek
Del på sociale medier