Talentskolen i Næstved er et tilbud til unge mellem 16-25 år, der drømmer om en karriere som: skuespiller, musicalperformer, filminstruktør, billedkunstner, designer, arkitekt, forfatter, danser, eller noget der ligner. Lyder det som noget for dig? Så er der tilmeldingsfrist til optagelsesprøverne den 1. marts.

Foto: Talentskolen

Skolen har nemlig fem linjer:
– Skuespil
– Musical
– Forfatter
– Film
– Kunst/Design
… så hvis du elsker at være kreativ, hvis du er mellem 16-25 år og hvis du har lyst til at arbejde seriøst med kunst, så er Talentskolen noget for dig!

Alle skolens linjer er 3-årige kurser, undtagen forfatterlinjen, som er 2-årig. Man kan passe Talentskolen sideløbende med f.eks. en ungdomsuddannelse eller et job. Linjerne er kunstneriske grundkurser på samme niveau som det allerede eksisterende MGK (musikalsk grundkursus).

Talentskolen forbereder unge på at søge optagelse på de videregående kunstneriske uddannelser som f.eks. Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet, Forfatterskolen, Den Danske Filmskole, Det Kongelige Danske Kunstakademi osv. Men man kan også gå på Talentskolen, hvis man bare har lyst til at fordybe sig og blive udfordret på sine evner.

Undervisningen finder sted i Næstved 10 timer om ugen efter skoletid i 36 uger om året – undtagen for forfatterlinjen, der overvejende foregår som fjernundervisning. På alle linjer kræves optagelsesprøve for at komme ind.

Talentskolen er finansieret af Næstved Kommune, men der er også en deltagerbetaling på 450,- kr. om måneden.

Fristen for tilmelding til optagelsesprøverne er den 1. marts. Du kan læse mere om optagelse og de forskellige linjer på Talentskolens hjemmeside.

Har du et skjult talent inden for skuespil eller musical? Så kan det være, at Talentskolen er noget for dig. Foto: Talentskolen
Del på sociale medier