Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 4. december 2018 til den 11. december 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Overtrædelse af våbenloven
Politiet blev torsdag klokken 8.47 kaldt til varmestuen i Toldbodgade i Næstved, hvor en bruger tilsyneladende skjulte en økse under jakken. Det var en 54-årig mand fra Næstved, som ganske rigtigt havde valgt at tage en håndøkse med i byen. Da politiet ankom til stedet, blev den 54-årige derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

NÆSTVED: Havde ulovlig kniv med i bilen
Tirsdag klokken 1.33 standsede politiet en bil på Grønlandsvej i Næstved. Føreren var en 19-årig mand fra byen, og det viste sig, at han havde en foldekniv med en klinge på ni cm med. Han blev herefter sigtet for overtrædelse af knivloven.

NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Politiet standsede tirsdag morgen klokken 6.05 en 29-årig mand fra Næstved på Østre Kapelvej i Næstved. Den 29-årige var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet. Ejeren af bilen – en 21-årig kvinde – blev sigtet for at have overladt sin bil en person, der ikke har noget kørekort.

NÆSTVED: Fik misbrugt dankortet
En 76-årig mand fra lokalområdet anmeldte torsdag formiddag til politiet, at han i onsdags havde været ude for, at hans dankort blev misbrugt. Den 76-årige var omkring klokken 10.50 blevet kontaktet af en udenlandsk kvinde, da han tankede benzin på OK-tanken på Kvægtorvet i Næstved. Kvinden talte udenlandsk og viftede med en pengeseddel, som hun øjensynligt ville have manden til at veksle. Hun var meget påtrængende, og den 76-årige bad hende forføje sig, men det lykkedes kvinden at aflede mandens opmærksomhed, så han glemte sit dankort i benzinautomaten. Der blev efterfølgende hævet flere beløb i kontanter i en hæveautomat på Dania. Kvinden beskrives som ca. 30-40 år gammel, omkring 150-160 cm høj. Hun var almindelig af bygning, brun i huden og så ikke etnisk dansk ud. Hun havde kort, brunt hår og var krumrygget. Hun talte ikke dansk. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket optrinet på OK-tanken.

TAPPERNØJE: Sigtet for at sælge hash
Efter et tip gennemførte politiet torsdag klokken 11.03 en ransagning af en adresse i Tappernøje. Hos den 59-årige beboer blev der fundet 165,6 gram hash, en kniv med hashrester og en digitalvægt, og det blev alt sammen konfiskeret. Den 59-årige blev anholdt klokken 11.03 og sigtet for salg af ulovlige stoffer, og efter en afhøring blev den 59-årige løsladt igen klokken 12.30.

FENSMARK: Syv biler udsat for tyveri
Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt i løbet af natten til onsdag brudt en stribe biler op og stjålet rat og forskellige andre dele. Indtil videre har politiet modtaget anmeldelse om indbrud i syv biler i Fensmark, og indbruddene er sket på Jordbærsvinget, Ellegårdsvej og Blåbærsvinget. Tyvene har knust en rude i bilerne for at komme ind. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i kvarteret.

NÆSTVED: Stadig billigt tøj – nu til foræringspriser
I de seneste uger har politiet berettet om en eller flere udenlandske mænd, som fra deres bil tilbyder “design”tøj til borgere på p-pladser og rastepladser. Forklaringen er ofte, at de har været på tøjmesse og nu skal af med kollektionsprøverne, inden de skal med fly hjem til Italien. Mandag blev en mand kontaktet på tankstationen på Dania i Næstved og en udenlandsk mand spurgte om vej ud af byen. Han blev tilbudt en pose med mærketøj fra Italien som tak for hjælpen, men takkede venligt nej. Politiet opfordrer fortsat til, at man er særdeles vågen og opmærksom, hvis man bliver kontaktet af tøjsælgere – det er ikke nødvendigvis givet, at kvaliteten af tøjet står mål med sælgerens veltalenhed.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Holme-Olstrup Petersmindevej Villa Fredag kl. 14.30-Lørdag kl. 01.05 Smykker og julegave.
Karrebæksminde Kokhaven Villa Fredag kl. 11.00-21.45 Smykker.
Næstved Niels W Gades Vej Villa Lørdag kl. 17.00-18.30 Smykker.
Sandved Hindholmvej Lade Fredag kl. 6.30-17.00 Intet stjålet.
Tappernøje Størlingevej Villa Torsdag kl. 10.45-11.40 Fladskærm, 2 stole, smykker og kontanter.
Herlufmagle Ulstrupvej Landejendom Lørdag kl. 12.00 – Mandag kl. 16.30 Træpiller og træpilleovn
Næstved Tommerupvej Hus Mandag d. 26/11-18 kl. 17.30 – Mandag d. 3/12-18 kl. 17.57 Endnu ikke opgjort
Næstved Slagelsevej Hus Søndag kl. 13.00 – Mandag kl. 18.30 Hårde hvidevarer, værktøj og støvsuger

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Vordingborgvej Tirsdag kl. 12.40 – 13.02 14 køretøjer standset – ingen sager
Næstved Slagelsevej Tirsdag kl.13.38 – 13.52 14 køretøjer standset – ingen sager