Søndag formiddag var der kamp mellem HG/Næstved Dragons Floorball og Grevle i U13 Flexrække. Kampen var knap sat i gang før Grevle havde scoret det første mål. Men stille og roligt kom Dragons bedre ind i kampen og formåede at udligne i slutningen af 1. periode.

I 2. periode fungerede spillet bedre for de unge drager og efter 6 minutters spil, scorede HG Dragons og var for første gang foran i kampen. Grevle nåede dog at score, men målet blev annulleret, da tiden var gået.

3. periode var en meget lige kamp, hvor kampen bølgede frem og tilbage. Og i løbet af det første minut var der scoret i begge ender, først scorede HG/Næstved Dragons til 3-1 og 3 sekunder efter havde Grevle reduceret til 3-2. Kampen blev dog afgjort, da HG/Næstved Dragons først scorede til 4-2 og senere til 5-2, der blev kampens resultat.

HG/Næstved Dragons Floorball er ubesejret, og hvis du har lyst til at spille floorball, så kan du finde træningstiderne på www.dragonsfloorball.dk