Sådan får du en flot have med hjælp fra en anlægsgartner

Græsslåning, hækklipning og ukrudtsbrænding er for mange sure pligter, som skal ordnes. Men for virksomheden STV-Maskinservice, der er din lokale anlægsgartner, løser et væld af opgaver med flair for kvalitet og for den enkelte kundens ønsker.

Foto: ABW

Skal du have ryddet sne til vinter eller fældet træ til sommer?
Hele året rundt er der brug for, at udendørsområder med græs, planter, fliser eller andet passes, og det er ingen hemmelighed, at det danske klima, som er præget af skiftende vejr, er hårdt for naturen. En velanlagt og flot have kræver derfor hårdt arbejde i både regn, sol, slud og sne, og den bedste måde at opnå en flot have på er ved at lægge tid i behandlingen. Tid er en mangelvare hos de fleste, hvorfor vi ofte vælger at betale os fra hjælp til opgaver som f.eks. pasning af have og anlæg.

De rette maskiner og egenskaber er nødvendige
Det er ikke nok at have tiden til at ordne haven – det kræver samtidig de rette egenskaber og ikke mindst maskiner og teknologisk udstyr at opnå et flot og tilfredsstillende resultat. Havemode er noget mange anlægsgartnere forholder sig konstruktivt til, og der findes flere forskellige stilarter og designs, når det kommer til f.eks. græsslåning eller hækklipning. Desuden spiller vejret en stor rolle, for hvor ofte forskellige ting i haven bør ordnes, og mange planter kræver specialpasning, der ikke er almenkendt. Netop her er det ekstremt relevant at finde en pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Din anlægsgartner på Sjælland
STV-Maskinservice er dannet ud fra den organisation, som står bag Knardrupgaard, der er en velkendt planteavlsejendom på Sjælland, og derfor har personalet bag den rette erfaring til at behandle både større og mindre udendørsområder. De maskiner, kompetencer og færdigheder, som det kræver at ordne en have besidder medarbejderne her, og derfor hjælper de kunder på hele Sjælland – også i Næstved. Kvaliteten af opgaveløsningerne er høj, og private såvel som virksomheder er blandt de mange kunder.