Vind 2 billetter til en skøn aften i selskab med Madsen, Møller & From. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From besøger Johnny Madsen igen Ringsted Kongrescenter – i ’stærkeste startopstilling’.

I den anledning udlodder Dit Næstved i samarbejde med Ringsted Kongrescenter 2 billetter til koncerten. Koncerten finder sted den 1. november klokken 20.

Ringsted Kongrescenter skriver følgende om koncerten:
“Har man bare en gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.”

Hvis du vil vinde billetter til denne skønne koncert, skal du deltage på Dit Næstveds Facebookside.

Konkurrencen løber frem til søndag den 23. september, og mandag den 24. september trækker vi den heldige vinder, som har vundet 2 billetter.

Læs mere om koncerten her.

Foto: Ringsted Kongrescenter