Igen i efteråret kan du komme og nyde et par timer i godt selskab med god musik og gode musikvenner og få afpudset quizformen.

Du kan nemlig komme til musikquiz i KurtsQuizKlub med musikekspert Kurt Baagø på toppen og bibliotekets egne Pinaki Thorlin og Lars Ovesen på kanterne i det kommende efterår.

Første gang er torsdag den 20. september kl. 19.

Mød op og nyd et par timer med quizzer i hele 3 halvlege, så der også er tid til at snakke med de øvrige quizdeltagere og nyde god kaffe eller øl i pauserne.

Man quizzer i musik fra efter 2. verdenskrig og frem til hits fra de nyeste hitlister. Som noget nyt i efteråret prøver de med to temaquizzer. I forbindelse med SpilDanskUge hylder de dansk musik gennem årene med en SpilDanskSpecial, og i december fyrer de selvfølgelig op under nissehuen med en julespecial.

Quizdatoerne i efteråret:
Torsdag d. 20. september
Tirsdag d. 30. oktober: Spildanskuge-special
Torsdag d. 29. november
Torsdag d. 13. december: Julequizzen

Det foregår i loungen på Næstved Bibliotek, og alle 4 gange begynder det kl. 19. Hvis alt går efter planen, er de færdige kl. 22.

I pauserne er baren åben med god kaffe og endnu bedre øl.

Alle er velkomne – også som tilskuer. Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske ved at sende en mail til larov@naestved.dk

KurtsQuizKlub. Foto: Næstved Bibliotek