HG/Næstved Dragons tilbyder floorball for hele familien – både børn, herrer og damer. Floorball er et spil i rivende udvikling, og nu tager HG/Næstved Dragons det næste skridt for at udbrede kendskabet til floorball.

I den kommende sæson, som starter i uge 33, bliver der oprettet et hold for kvinder, som vil deltage i træningskampe. Det eneste du behøver at medbringe er indendørs tøj og sko – i det første stykke tid vil der være stave til rådighed – indtil man finder ud af om det er noget for en.

Foruden kvindehold vil der i den kommende sæson være floorball for børn og herrer, som begge deltager i turneringer – den første kamp for herrerne vil være pokalkampen mod Amager eller Hafnia den 26. august i Herlufsholm-hallen.

HG/Næstved Dragons vil i den kommende sæson deltage i forskellige aktiviteter, bl.a. foreningernes dag og skolernes floorballdag

Floorball er et spil med 5 markspillere og 1 målmand på en bane, der er 40 gange 20 meter med en bande rundt om, som tidligere har været kendt som indendørs hockey. Hos HG/Næstved Dragons lægger de vægt på socialt samvær og motion, så hvis det har fanget din interesse, så tag hele familien eller bare dig selv med til en træning.

Se træningstider m.m på facebook under HG/Næstved Dragons eller www.dragonsfloorball.dk

Foto: HG/Næstved Dragons
Foto: HG/Næstved Dragons