Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Jul 17, 2018 til Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

En 50-årig mand fra Holeby skød og dræbte fredag en 56-årig mand fra Rødby. Den 51-årige fortalte selv til en politibetjent, at han havde dræbt en mand. Politiet kørte til det sted, manden fortalte, han havde efterladt liget, og her fandt de liget af en 56-årig mand. Den 50-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Fredag morgen klokken 9.13 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Skelbyvej ved Ustrup. En personbil var pludselig kørt over i modsatte vejbane og kollideret med en traktor. Den 20-årige mand, som stammer fra Sydsjælland, i personbilen kom så slemt til skade ved sammenstødet, at han ganske kort efter blev erklæret død af en læge fra en lægehelikopter. De pårørende er underrettet om dødsfaldet. Traktorens chauffør var en 22-årig mand fra Vordingborg, og han slap fra sammenstødet uden fysiske skader. Vejen var spærret frem til kort efter klokken 11, hvor det igen var muligt at passere uheldsstedet.

En grillaften torsdag trak ud og blev til flere øller på en adresse i Stege, og da det blev torsdag morgen, blev en 23-årig mand så ophidset, at han greb en stor kokkekniv og truede en 71-årig mand. Den 71-årige blev ikke ramt, men den 23-årige mand fik selv et mindre snitsår under tumulten. Politiet ankom hurtigt efter anmeldelsen til stedet, og her blev den 23-årige anholdt klokken 7.19 og sigtet for trusler. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, og han blev løsladt igen fredag eftermiddag klokken 13.54.

I forbindelse med et gravearbejde på Lundby Hovedgade i Lundby fik politiet en anmeldelse om, at en gravemaskine, der blev brugt på stedet, formentlig var stjålet. Et tjek af gravemaskinen onsdag aften afslørede, at den var meldt stjålet på et tidspunkt mellem tirsdag aften og onsdag morgen fra en adresse i Hvidovre. Politiet anholdt onsdag klokken 21.50 en 25-årig mand fra Værløse, som blev sigtet for tyveriet. Den 25-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han forklarede, at en bekendt havde skaffet ham en gravemaskine til låns. Den 25-årige blev løsladt igen klokke 0.34, men han er fortsat sigtet i sagen.

Den næste anmeldelse indløb klokken 19.02 fra Skælskørvej ved Tystrup Sø. Her var der lavet et bål i en tønde, som stod i vegetationen. En 30-årig mand fra Næstved blev sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet.

FENSMARK: Forsøg på indbrud i en varebil
Tirsdag klokken 2.19 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var en tyv, der havde forsøgt at bryde en varebil op, der holdt i Højmosen i Fensmark. Tyven havde forsøgt at klippe to døre op, men blev overrasket af en forbipasserende og stak af. Han efterlod en bil på stedet: En Audi A6 3,0 TDI, som var forsynet med falske nummerplader. Til gengæld var der nogle kasser med elværktøj i bilen, som nu skal undersøges nærmere. Audien er blevet taget i forvaring af politiet.

Tyven beskrives som: Mand, ca. 30-40 år gammel, omkring 180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde lyst, kort hår og havde jeans og en stor hættetrøje på.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt eller som har oplysninger om Audien.

TAPPERNØJE: Vejvrede gik ud over 50-årig kvinde
En 50-årig kvinde fra Tappernøje kørte mandag eftermiddag ad Vildtbanevej mod Hovedvejen i Tappernøje, da hun så en bil nærme sig bagfra med høj hastighed. Da hun standsede op i krydset ved Hovedvejen, havde den anden bilist indhentet hende, og føreren for ud af bilen og sparkede en bule i den 50-åriges bil. Han kommenterede højlydt hendes kørsel, som han helt klart ikke var tilfreds med, inden han fræsede fra stedet. På baggrund af registreringsnummeret var det imidlertid ikke vanskeligt for politiet at finde frem til den vrede bilist. Det var en 25-årig mand fra lokalområdet, og en politipatrulje aflagde ham en visit mandag aften. Her blev han sigtet for hærværk, og da der lugtede af hash i huset, gennemførte politiet en ransagning på stedet. Der blev fundet en peberspray, en klump hash på 3,6 gram og 1,4 gram skunk, og den 25-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Kastede sten efter tog
I gamle dage havde statsbanerne et slogan, der sagde, at i toget er tiden din egen. Det tog to knægte lidt for bogstaveligt lørdag aften klokken 23.58, da de kastede med sten mod et holdende tog og mod reklameskilte på perronen. Helt så frit skal sloganet næppe fortolkes, og en patrulje kørte til stationen, men to gerningsmænd var forduftet.

NÆSTVED: Ro på tørstige sjæle
Torsdag klokken 12.20 var en politipatrulje forbi Toldbodtorvet i Næstved, hvor der af og til har været udfordringer med brugerne fra et værested, som indtager deres læskedrikke på stedet. Betjentene benyttede lejligheden til at vejlede de tørstige sjæle om at søge skygge et andet sted end foran dagligvarebutikken, hvilket de indvilligede i.

NÆSTVED: Gik i favnen på politiet – sigtet for indbrud
Onsdag formiddag fik politiet anmeldelse fra vidner, der havde set, at der var brudt et vindue op i et hus på Primulavej i Næstved. Kort efter ankom en politipatrulje til huset, og stort set i det samme kom en mand iført arbejdstøj og -handsker ud af havedøren. Det var en 33-årig mand uden fast bopæl, og han blev anholdt klokken 11.16 og sigtet for indbrud. Den 33-årige forklarede under afhøringen på politistationen i Næstved, at han skulle besøge en bekendt, men at han var gået forkert. Han kunne ikke lige redegøre for, hvorfor han var gået ud af havedøren, da politiet kom. Den 33-årige blev løsladt igen klokken 14.30, og han er fortsat sigtet for indbruddet.

NÆSTVED: 43-årig fik beslaglagt bilen
Politiet standsede onsdag klokken 17.17 en 43-årig mand fra Herlufmagle, som kom kørende i Ringstedgade i Næstved. Den 43-årige var imidlertid frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden førerret, blev hans bil beslaglagt på stedet.

NÆSTVED: Støjende knallerter på Ejlersvej
Tidligere på måneden har politiet fået anmeldelse om, at der var meget støj fra knallerter på Ejlersvej i Næstved, og at det skabte en vis utryghed. Derfor tog en patrulje til adressen, og her viste det sig hurtigt, at der var et knallertværksted i en garage på stedet. Ejeren blev kontaktet og vejledt om at dæmpe støjen fra adressen, og det syntes han også var en god idé. Det var ejerens 17-årige søn, der benyttede stedet som værksted, og sønnike bedyrede over for patruljen, at hans knallert skam var lovlig, men at han var ked af, at naboerne følte sig generet. Forhåbentlig kan besøget mane til eftertanke, så alle parter igen kan føle sig trygge og glade på Ejlersvej – uden så meget støj, at det generer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Mogenstrup Toften Hus Søndag klokken 12 – tirsdag klokken 16 Guldsmykker
Næstved Præsteengen Hus Lørdag klokken 13 – lørdag klokken 11 To armlænker i guld, en armring i guld, en forlovelsesring i guld, en ring i rødguld med sten, Dagmarkors i guld med guldkæde og guldvedhæng i cirkelform
Næstved Svendborgvej Hus Mandag klokken 9 – torsdag klokken 23 Bærbar computer og to mobiltelefoner af mærke Nokia og Sony Ericsson
Glumsø Birkelundsvej, Tyvelse Hus Onsdag klokken 11.10-15.10 Bærbar pc af mærket HP
Mogenstrup Kilden Hus Tirsdag klokken 23 – onsdag klokken 10.45 10 flasker vin og en frimærkesamling
Næstved Ellebækvej Hu
s
Søndag klokken 18 – onsdag klokken 16 Playstation, en MacBook Pro og personlige papirer
Næstved Primulavej Hus Lørdag klokken 13.30 – onsdag klokken 10.07 Bærbar pc af mærket Lenovo, en Louis Vuitton taske, smykker og en spareelefant
Herlufmagle Tvedevej, Tybjerglille Landejendom Tirsdag 9.30 – 12.00 Kontanter
Næstved Brinken, Mogenstrup Hus Søndag 12.00 – Tirsdag 8.00 Ikke opgjort
Næstved Ringstedvej Hus Søndag klokken 12 – mandag klokken 13.10 Intet stjålet
Næstved Farimagsvej Hus Torsdag klokken 2.30 – fredag klokken 9 Kontanter

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Klokken 14.20-20 ATK – bestilt færdselskontrol 1495 135 50 km/t 100 km/t 12 klip og tre betingede frakendelser
Næstved Østre Ringvej Klokken 7.20 – 10.30 ATK 422 18 60 km/t 83 km/t To
Næstved Herlufsholm Allé Klokken 14 – 20 ATK 515 52 50 km/t 84 km/t Fire klip og en betinget frakendelse
Næstved Slagelsevej Tirsdag 11.30 – 15.00 ATK-måling 480 105 50 km/t 75 km/t 14 klip
Sandved Skælskør Landevej Klokken 7.45 – 13.15 ATK 340 15 80 km/t 115 km/t 2