Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde Bibliotek er selvbetjente i juli måned. Borgerservice er lukket.

Du kan bruge dit lokalbibliotek i hele juli måned, hvis du selv lukker dig ind. Du kan således aflevere og låne materialer og benytte computerne. Du kan også bestille materialer til afhentning på dit lokale bibliotek, men ekspeditionstiden vil være lidt længere end til hverdag. Postkassen vil være lukket for aflevering.

Der er lukket for Borgerservice, samt ekspedition af pas og kørekort. Du kan i stedet henvende dig til Borgerservice på Næstved Bibliotek. Bestil tid via www.naesbib.dk eller ring på tlf. 55884000 mandag til fredag kl. 10-15.

Fakta om selvbetjening
Der er åbent for selvbetjening mandag-torsdag kl. 8-22 og fredag-søndag kl. 8-17. Du skal være oprettet som låner i Næstved Kommune og benytte dit sundhedskort eller lånerkort samt din bibliotekspinkode – den samme kode, som du anvender ved udlånsautomaterne.

Læs mere på www.naesbib.dk.

Foto: Glumsø Bibliotek.