Oplev påsken i Næstved City – der vil være påskeværksted, påskejagt, påskebanko, påskefrokost, aftenåbent og kæmpe påskeæg rundt i byen.

Tag børnene med i Næstved City i påsken hvor byen er pyntet. Byen påskehygger med en masse aktiviteter for børn, forældre og bedsteforældre.

Foto: Næstved City.

Påsken tyvstartes lørdag 24. marts, her kan du se de mange store påskeæg, der gemmer sig rundt i byen, besøg byens torvehandlere, der ligesom byens butikker har åbent til kl. 15.

Påskeværksted på Axeltorv
I dagene op til påske kan alle børn komme forbi påskeværkstedet på Axeltorv. Her kan de være kreative ved at dekorere æg, lave gækkebreve og flotte fugleredder.

Påskeværkstedet har åbent mandag den 26. marts og tirsdag den 27. marts kl. 12 – 16, og igen onsdag den 28. marts kl. 12 – 20.

Gå på påskejagt i Næstved City
Alle børn op til 14 år kan i påskeferien tage en voksen i hånden, og gå på påskejagt i Næstved City. Der er 11 poster fordelt i byen. Hver post gemmer på en overraskelse – og et bogstav.

Saml alle bogstaver og find frem til det hemmelige ord, dette giver et stort påskeæg ved aflevering af løsningen lørdag 31. marts på Axeltorv. Påskejagten giver også mulighed for en gratis biografbillet til filmen Peter Kanin hos Bio Næstved.

Det koster kun 50 kr. at købe påskejagten, og den kan købes hos; Albert & Carla, Torvestræde 11. Bio Næstved, Kattebjerg 5. BR Næstved, Axeltorv 1. Kvickly, Kvægtorvet. Meny, Østergade 18.

Aftenåbent til kl. 20 med påskebanko, mini-zoo og gratis pandekager
Byens butikker holder åbent til kl. 20 onsdag 28. marts. Her kan du nå de sidste indkøb inden påskedagene.

Foto: Næstved City.

På Axeltorv kan børnene besøge påskeværkstedet hele dagen, og om aftenen kan de nusse og klappe gedekid, kaniner og andre søde dyr. Sydbank har inviteret Rasmus Klump og hans gode skib Mary. Her kan du lege og hapse en gratis pandekage.

Mens børnene leger, kan du få inspiration til påskebordet. Tre borde er dækket og pyntet med tallerkener, bestik, glas og påskepynt fra Cityforeningens medlemmer.

Stem på det bord du synes er pænest, så har du chancen for at vinde alt indhold på bordet, når vi om lørdagen trækker en heldig vinder.

Når sulten melder sig og ganen er tør, kan du besøge Kongebryg på Axeltorv. De står klar fra kl. 16 – 20 med kolde øl og lækre burgere fra Ditlevs Dinner.

Kl. 18 puster vi æg. Hvem er hurtigst? I bedste ”blinkende lygter” stil, puster de fire finalister til de bliver helt røde i hovederne.

Sidst på aftenen har du mulighed for at vinde flotte præmier fra Cityforeningens medlemmer, når der kl. 19 er påskebanko på torvet.

Her kan du vinde koncert billetter til Arena Næstved. Billetter til Open Air koncerterne på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Brætspil fra Georg Christensen Bog & Idé. Og gavekort fra XL Byg, By Kragh, My Heaven, Villek Sko, SOLO, Johs. Clausen og BR Legetøj.

Påskefrokost og lørdagshygge
Lørdag 31. marts bliver fyldt med hygge i city. Torvehandlen blomstrer med påske, de og byens butikker holder åbent til kl. 15.

I Sydbanks Arkade kommer påsken til at blomstrer, når Sydbank og Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til klassisk påskefrokost i samarbejde med Næstved City. Der er god mad, kolde øl og iskolde snaps.

Påskefrokosten er gratis at deltage i. Ved bestilling betales 50,- kr. pr. pladsreservation. Denne betaling fungerer, som et depositum. Dette kan veksles i baren til drikkevarer på dagen.

Musikken står Sct. Jørgens Jazzklub for, de har allieret sig med AfterBeat, der spiller swingmusik med tempo og drive, krydret med nyere populærnumre. Billetter til arrangementet købes på www.næstvedcity.dk