Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 13. februar til den 20. februar 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Mandag klokken 20.50 standsede politiet en 29-årig kvinde fra Næstved på Ring Øst ved Næstved. Den 29-årige havde ikke noget kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da hun flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hendes bil beslaglagt på stedet.

NÆSTVED: Anholdt efter flere butikstyverier
Politiet blev lørdag klokken 16.25 kaldt til Netto i Mogenstrup, som netop havde haft besøg af to butikstyve, der havde stjålet nogle colaer og to pakker kød. Gerningsmændene blev genkendt til at være de samme, som tidligere på lørdagen havde stjålet nogle knivsæt fra en isenkræmmer i Næstved Storcenter. En bil med de gerningsmænd blev kort efter standset ved en afkørsel på Sydmotorvejen.

Det var en 30-årig kvinde og en 39-årig mand, begge fra Rødby, og der lå ganske rigtigt en række stjålne varer i bilen – blandt andet også kød og champagne, som stammede fra et andet supermarked i Næstved og to blomsterbuketter, som viste sig at være stjålet i forbindelse med et indbrud i et hus på Herlufsholm Alle i Næstved. Den 30-årige kvinde blev sigtet for indbrudsforsøget og for butikstyverierne, og da det var hende, der kørte bilen, de blev standset i, på trods af, at hun ikke havde kørekort, blev hun også sigtet for kørsel uden førerret. Den 39-årige mand blev anholdt og sigtet for samme stribe kriminalitet, og det viste sig, at han var udeblevet fra afsoning af en fængselsstraf. Politiet hjalp den 39-årige retur til Kriminalforsorgen, så han kunne fortsætte sin afsoning.

TAPPERNØJE: Biltyve fanget
En patrulje fra færdselspolitiet bemærkede torsdag klokken 19.20, at der holdt en stjålet bil på rastepladsen på Sydmotorvejen ved Tappernøje. Bilen var stjålet i Esbjerg. Politiet fulgte efter bilen, der kørte sydpå, og ved Guldborgsundtunnellen blev den standset, da bommene gik ned. Der var fire personer i bilen: En 40-årig mand, en 38-årig kvinde, en 37-årig mand, og en endnu uidentificeret udenlandsk mand var fører. De blev alle fire anholdt og sigtet for tyveri af bilen og taget med til afhøring på politistationen i Nykøbing. Føreren af bilen er fortsat anholdt, for at man kan fastlægge hans identitet, mens de tre øvrige blev løsladt efter afhøring.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Herlufmagle Plantagevej, Tybjerglille Bakker Hus Søndag klokken 11.30-20.45 Smykker og et armbåndsur
Herlufmagle Søgårdsvej, Gelsted Hus Søndag klokken 11-18.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Glentevej Lejlighed Lørdag klokken 17.40-17.45 Et hardballgevær
Tappernøje Strandvejen, Bækkeskov Hus Søndag klokken 18 – lørdag klokken 18.40 Ikke umiddelbart stjålet noge4t
Tappernøje Sandagervænge, Brøderup Hus Onsdag klokken 17.50-20.15 En taske med kontanter
Mogenstrup Brinken Hus Lørdag midnat – mandag klokken 7 To PH-lamper, en Holmegaard bordlampe og 10 stole

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Nygårdsvej Klokken 07.40-08.05 Skoletilsyn: Ingen sigtelser

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborgvej, Sipperup Lørdag klokken 11.30-20.15 ATK 1144 56 60 km/t 100 km/t Ni klip og en betinget frakendelse
Næstved Østre Ringvej Søndag klokken 13.50-20.15 ATK 3440 137 60 km/t 91 km/t 10 klip
Fuglebjerg Skælskørvej, Brunemose Klokken 14-19.45 ATK – bestilt færdselskontrol 525 19 80 km/t 119 km/t Tre klip