Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra 2. januar til 9. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Ung mand skudt i benet
En 22-årig mand blev søndag omkring klokken 13.30 skudt i begge ben i boligområdet Mølleparken ved Mosevej. Den 22-årige blødte kraftigt og blev kørt til Slagelse Sygehus til behandling. Politiet undersøgte gerningsstedet i løbet af eftermiddagen, men efterforskningen har endnu ikke ført til anholdelser. Politiet hører fortsat gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Råbte op – med amfetamin på lommen
Politiet blev lørdag klokken 17.05 kaldt til Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved, hvor en kunde råbte op og optrådte aggresivt over personalet og de øvrige kunder i forretningen. Det viste sig at være en 52-årig mand fra København, der virkede noget bedugget.

Politibetjentene sendte ham væk fra butikken, men det hjalp kun ganske kortvarigt, for den 52-årige returnerede umiddelbart efter, mens han kaldte politifolkene for både dumme svin og narrøve. For at få ro på stedet blev den 52-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han blev visiteret, fandt betjentene en pose med 50,5 gram amfetamin i en lomme. Den 52-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han fik en overnatning i politiets detention, inden han blev løsladt igen søndag klokken 9.30.

NÆSTVED: Tricktyveri
Fredag klokken 16 ringede det på dørtelefonen hos en 89-årig kvinde, der bor i en lejlighed på Karrebækvej i Næstved. Udenfor stod en mand, som påstod, han havde et ærinde i ejendommens kælder, og mens den 89-årige hjælpsomt viste han ned i kælderen, sneg en medgerningsmand sig ind i den 89-åriges lejlighed, hvor der blev stjålet forskellige guld- og sølvsmykker og et mindre, kontant beløb. Der er ikke noget signalement af gerningsmændene, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Biltyv, euforiserende stoffer og indbrud
En 39-årig mand fra Næstved fik en helt skæv start på fredagen. Klokken 9.05 fik politiet en anmeldelse om, at der var stjålet en bil fra Snerlevej i Næstved. Den 39-årige mand havde fjernet bilen uden ejers accept, og derefter var den 39-årige kørt ind i flere genstande som skraldespande og skilte. Kort efter – klokken 9.30 – fik politiet flere anmeldelser fra Fixvej, hvor den 39-årige mand var brudt ind i flere huse og blandt andet havde skubbet til en beboer. Da en patrulje kom til Fixvej, fandt de den 39-årige mand gående på gaden 20 meter fra den stjålne – nu noget medtagne – bil. Manden blev anholdt og sigtet for tyveri af bilen, for husfredskrænkelse, for vold og for indbrud. Han blev fremstillet i grundlovsforhør senere fredag og er nu varetægtsfængslet frem til 10. januar.

NÆSTVED: Fandt tre slanger i skraldesæk
Politiet fik onsdag klokken 19.29 en anmeldelse fra en borger, der havde fundet tre slanger i en skraldesæk på en p-plads på H.C. Lumbyes Vej i Næstved. Det var formentlig pytonslanger, og den pågældende tog sig af dyrene. Ejeren har endnu ikke meldt sig, og politiet hører derfor gerne fra personer, der har kendskab til de tre krybdyr.

FUGLEBJERG: Våben, ammunition og stjålne motorcykler
Politiet var onsdag klokken 15.36 på en adresse i Fuglebjerg-området. En ransagning af adressen viste, at der var både våben og narkotika, lige som der blev fundet to stjålne motorcykler i en lade. Beboeren i ejendommen – en 40-årig mand – blev anholdt og sigtet for besiddelse af både våben og stoffer. Han bliver løsladt efter endt afhøring i løbet af torsdag.

NÆSTVED: Uro på familierestaurant
Onsdag klokken 10.42 fik politiet en anmeldelse fra en familierestaurant på Blegdammen i Næstved. En gæst var blevet utilfreds med betjeningen på stedet og havde opført sig aggressivt og truende. Derefter var han gået derfra og havde sat sig ind i en bil. På vej væk ramte han en anden bil men standsede ikke og gav sig til kende. Der er fine overvågningsbilleder af situationen, og politiet har allerede telefonisk været i kontakt med gerningsmanden, der nu bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at køre fra den bil, han kørte ind i.

MOGENSTRUP: Brand i den tidligere kro
Tirsdag klokken 18 fik politiet en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i de bygninger, der tidligere husede Mogenstrup Kro, lige uden for Næstved. Det var en forbipasserende, der havde opdaget, at der kom kraftig røg fra en af værelsesfløjene, og kort efter var der store flammer på stedet. Brandvæsenet arbejdede på stedet i adskillige timer, og politiets teknikere skal nu undersøge stedet for at fastlægge brandårsagen.

NÆSTVED: Kørte ud foran politibil mens han talte i telefon
En 19-årig mand fra Jyderup kan nu vente et bødeforelæg for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen. Tirsdag klokken 16.05 kørte han ud på Østre Ringvej fra Ny Præstøvej i Næstved, mens han talte i telefon. To politbetjente, der holdt i krydset i en politibil, kunne ikke undgå at se det, og den 19-årige blev herefter standset og sigtet i sagen. Standardbødetaksten for at tale i telefon under kørslen er 1.500 kroner.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fensmark Kildegårdsvej Hus Mandag klokken 17-20.15 Guldur af mærket Michael Kors, kontanter og personlige papirer
Fensmark Røjlehaven Hus Fredag klokken 12 – mandag klokken 11.30 Guldsmykker
Fensmark Kattekæret Hus Torsdag klokken 20 – fredag klokken 18.40 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fensmark Røjlehaven Hus Søndag klokken 10 – lørdag klokken 14.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fensmark Røjlehaven Hus Søndag klokken 10 – lørdag klokken 14.45 Smykker og kontanter
Mogenstrup Brinken Hus Torsdag klokken 10 – søndag klokken 14.32 Smykker og en pung med kontanter
Mogenstrup Toften
Næstved Dehnsvej Lejlighed Lørdag klokken 14.30 – mandag klokken 17 Kontanter og parfume
Næstved Fixvej Hus Fredag klokken 10.05 En kniv
Næstved Meteorvej Hus Lørdag klokken 10.20-17.40 Smykker og kontanter
Næstved Ndr. Farimagsvej Hus Søndag klokken 0.11 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Ringstedgade Hus Tirsdag klokken 10 – fredag klokken 19.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Søndergade, Hyllinge Hus Mandag klokken 11-18 Værdiskab med kontanter og guldsmykker

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Sorøvej, Ganges Bro Fredag klokken 6-10.15 ATK 600 60 60 km/t 108 km/t Syv klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Fredag kokken 11.05-12.15 ATK 60 3 50 km/t 67 km/t
Næstved Skælskørvej ved Menstrup Klokken 11.40-13.45 ATK 225 9 80 km/t 119 km/t Et klip
Næstved Østre Ringvej Klokken 8.45-11.15 ATK 730 11 60 km/t 83 km/t Et klip
Karrebæksminde Skælskørvej Lørdag 30.12 kl. 9.25 – 15.30 ATK 834 14 80 km/t 134 km/t To klip, en betinget frakendelse
Tappernøje< /td> Sneserevej Fredag den 29.12 kl. 13.55 – 17.15 ATKBestilt færdselskontrol 376 13 80 km/t 104 km/t
Tappernøje Sydmotorvejen Fredag 29.12 kl. 10.30 – 13.40 ATK 1620 29 130 km/t 171 km/t Tre betinget frakendelse