I den skønne børnetøjsbutik Albert og Carla finder du et stort udvalg af tøj til de 4 til 14-årige. Butikken flyttede i oktober fra Ramsherred til Torvestræde 11 – og det har været en stor succes.

Indehaver Heidi Grønning Jensen glæder sig til at tage imod jer i butikken.

Den nye placering gør, at endnu flere kunder har fundet vej til den hyggelige butik, fortæller indehaver Heidi Grønning Jensen, da Dit Næstved kiggede forbi i weekenden.

Butikken er da også et oplagt sted at besøge, hvis du gerne vil have lækkert tøj i høj kvalitetet til dit barn og din teenager. Butikken forhandler skønne produkter fra blandt andet Petit by Sofie Schnoor, MarMar, The New og Tumbl’n Dry.

Du finder både de gode og gedigne basisvarer og det moderigtige tøj, der lige sætter den sidste stilsikre prik over i’et.

Hos Albert & Carla – der er opkaldt efter Heidis to franske bulldogs – gør de meget ud af at skabe en skøn atmosfære for både børn og voksne, og i butikken bliver du mødt af et personale, der har en stor passion for børnetøj og gerne hjælper med at finde det, der passer til lige netop jer.

Lige nu er der masser af skønne nyheder, som er perfekte til julen og nytårets festligheder.

Tag et kig ind den hyggelige butik, hvor alt den flotte interiør er lavet af indehaverens mand. Og følg med i Albert og Carlas nyheder og gode tilbud på Facebook.