Husk du som forening kan leje Grønnegades Kaserne Kulturcenter forskellige lokaler og det er der heldigvis en del der gør brug af, fortæller kulturcentret i deres nyhedsbrev.

Vershuset og Næstved Jazzklub er for eksempel flittige brugere af Musikstalden, hvor de året rundt afholder et hav af forskellige koncerter.

Landsdelens forskellige oplysningsforbund, AOF, DOF og FOF gør ligeledes brug af kulturcenterets lokaler, hvor man kan høre om alt fra Johnny Cash til Verdenshistorien samt lære at tale alverdens sprog.

En anden flittig arrangør, der endda ofte har substans til at fylde Ny Ridehus, er Næstved Teater, der allerede nu kan præsentere et imponerende 2018-program. På teater-fronten kan man ligeledes glæde sig til Musikteater Næstved, Talentskolen og Sceptors forestillinger næste år.

Foto: ABW

GemGem