På årets mørkeste dag blev vinderne af Tappernøjes Julelys-konkurrence kåret. Der var hård konkurrence til det sidste og byens haver har her i december været det store samtaleemne. 

Vinder af det smukkeste julelys. Foto: Morten Bille.

Igen i år var der nemlig kamp til stregen, om hvem der kunne fremvise den smukkeste, sjoveste eller vildeste julebelysning.

Det hele startede sidste år efter at byens julelys-“tosse” René Gribb pludselig havde fået modstand af tilflytteren Nikolaj Havgård Sørensen. De to herrer batlede på den lokale facebookside, om hvem der kunne levere den vildeste julebelysning.

Charlotte Roest, der er lokal ildsjæl i området, mente det kunne komme an på en prøve. Derfor udskrev hun en konkurrence, der inviterede alle borgere i Tappernøje til at deltage.

Byen bakkede op, den lokale Fakta tilbød sig straks som sponsor med 3x middag for 2, og en jury blev derfor nedsat.

Så gik der ellers så meget sport i julelys-konkurrencen, at succesen blev gentaget igen i år, og det endda med fornyet styrke. Julebelysningen i Tappernøjes haver er i år nu endnu sjovere, vildere og  smukkere, hvilket har gjort det ekstra svært for juryen at udvælge vinderne i de 3 kategorier.

Vinder af det sjoveste julelys. Foto: Morten Bille.

Efter hård votering blev vindere af julelys-konkurrencen 2017 følgende:

Smukkeste: Johnny Hansen, Harevænget 43
Sjoveste: Kim Irming Pedersen, Sneppevænget 23
Vildeste René Gribb, Karlshøj 10

Et stort tillykke til vinderne skal også lyde fra Dit Næstved!

 

 

Vinder af det vildeste julelys. Foto: Morten Bille.