For 3. år i træk arrangeres Næstved Vinfestival på Axeltorv med smagsprøver på vine og delikatesser fra Vinhandlere og importører. Byens butikker holder åbent til kl. 22.00

Foto: Næstved Cityforening

De sidste to år har Axeltorv summet af glade mennesker med vinglas i hånden når Næstved Cityforening har inviteret til Vinfestival. Folk mødtes, hvor snakken og vinen fik følgeskab af lækre smagsprøver på delikatesser fra boderne. Der var ingen tvivl om, at folk hyggede lidt ud over det sædvanlige.

Til dette års Vinfestival kan du forvente en lidt speciel smagsoplevelse – nemlig dansk produceret vin. To danske vingårde vil stå klar på Axeltorv den 1. september: Dyrehøj Vingaard der er Danmarks største vingård, og Solbjerggaard Vin der er en mindre familiedrevet vingård fra lokalområdet.

Hvis du deltog sidste år, og var begejstret for hvad du smagte, så kan du godt glæde dig. Mange af de Vinhandlere og importører der deltog sidste år, er med igen i år:

Pinotageshoppen har Sydafrikanske vine med på dagen. Hos MD Vin kan du smage en masse lækre østeuropæiske vine. Og Næstved Vinhandel – Næstveds ældste vinhandel står klar til en hyggelig snak om vin.

Foto: Næstved Cityforening

Til Vinfestivalen vil du også kunne finde flere af de lokale vinforhandlere; Fenswine, SuperBrugsen Fensmarks eget vinimport firma, Kvickly Næstved og MENY (Østergade) kommer alle med deres specialiteter, og vil stå klar med masser af gode tilbud.

På torvet finder du også Hotel Vinhuset. Hos dem kan du både smage vin, men også smagsprøver på deres lækre brød og brownies. Skulle sulten rigtig melde sig, så fortvivl ikke. Du kan nemlig mæske dig i lækre tapasbokse fra enten Noer’s to Go eller Tap og Vin.

Men det er ikke kun på torvet at du kan få en smagsoplevelse. I Kirkestræde rykker Alt Godt ud i gaden med smagsprøver på vin, ost og delikatesser. Og i Ringstedgade kan du også smage lækkerier fra Kvalitetsslagteren og Kvalitetsoste.

Her kan du købe billetter
De mange boder vil tage en del plads på Axeltorv, hvorfor det er begrænset, hvor mange billetter, der udbydes. Vær sikker på at få billet til Vinfestivalen ved allerede nu at købe en billet hos: Kvickly, Kvægtorvet. Meny, Østergade. SuperBrugsen, Fensmark. Skjold Burne, Næstved Storcenter eller online på www.naestvedcity.dk
Billetterne koster 100 kr. og byttes på dagen (1/9) til smageglas og 10 poletter.