Som borger i Næstved kan man se frem til 28 opførelser af 26 forskellige voksenforestillinger og 18 opførelser af 14 børneforestillinger.

Man kan møde stjerner som Waage Sandø, Henning Jensen, Peter Schrøder, Kirsten Lehfeldt og Jesper Lundgaard.

Foto: Næstved Teater

Man kan opleve balletten Svanesøen, Niels Hausgaards tekster fortolket, den klassiske komedie Privatliv, operetten Den glade enke, dansk teaters måske største succes gennem tiderne Indenfor murene, Shakespeares De lystige koner og meget, meget mere.

Er man interesseret i børneteater, kan man bl.a. opleve de to Reumertnominerede forestillinger: Soldaten og Tre ben.

Det kan man alt sammen læse mere om i teaterforeningens program, der husstandsomdeles til hele Næstved Kommune fra mandag d. 14. august. Hvis man siger nej tak til reklamer, kan man hente det på Grønnegades Kulturkaserne kontor.

Man kan selvfølgelig købe billetter til bare en enkelt forestilling, men hvis man køber til mindst 3 forskellige voksenforestillinger, bliver man medlem og får 40 Kr.s rabat pr. billet.

Man kan læse meget mere om forestillingerne og alt andet vedr. teaterforeningen på www.naestvedteater.dk. Her kan man også selv vælge, udskrive og betale sine billetter. Men man kan selvfølgelig også købe billetter ved at bruge programmets tilmeldingskuponer (én for voksen- og én for børneteater) eller ved at sende en mail til jhn@naestvedteater.dk

Del på sociale medier