Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Maj 16, 2017 til Maj 24, 2017

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER

Et vidne anmeldte onsdag formiddag klokken 10.34 , at der luskede to mistænkelige mænd omkring ved et hus på Thyrasvej i Toksværd. Flere politipatruljer kørte til stedet, og takket være vidneudsagn lykkedes det kort efter at anholde to formodede gerningsmænd, som netop steg ud af en bil på stedet. Det var to 23-årige mænd, og de blev begge sigtet for forsøg på indbrud. De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen onsdag eftermiddag.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Kvinde forsøgte at stjæle 50 pakker barberblade

I går klokken 18.47 gik en alarm i gang ved kasselinjen i Bilka i Næstved Storcenter, da en 37-årig rumænsk kvinde gik igennem. I stedet for at standse op fortsatte hun med at gå. Men hun blev umiddelbart efter tilbageholdt af butiksdetektiven på stedet. Kort efter kom en politipatrulje, og betjentene kunne konstatere, at kvinden havde stjålet ca. 50 pakker barberblade til en værdi et godt stykke over 10.000 kroner. Hun blev anholdt og sigtet for butikstyver

NÆSTVED: Slagsmål i nattelivet

To patruljer måtte lørdag aften klokken 23.48 til Grønnegade i Næstved, da flere personer var kommet i klammeri. Vidner på stedet forklarede, at der havde været tumult og slagsmål, men at det var blevet forsøgt standset. I det forsøg var det lykkes for den ene af deltagerne i slagsmålet, en 39-årig mand fra Herlufmagle-egnen, at sparke en anden mand, en 40-årig mand fra Fensmark, i hovedet. Den 40-årige mand blev kørt bort i en ambulance, mens den 39-årige mand blev anholdt og sigtet for vold. Han blev løsladt igen søndag morgen klokken 8.15.

NÆSTVED: To anholdt efter biltyveri

Et vidne ringede natten til søndag til politiet, fordi der luskede to mistænkelige typer omkring i kvarteret. Det skete på Porsemosen i Gelsted, og da den pågældende, som var på vej til arbejde, låste sin bil op, forduftede de to mænd. I nærheden holdt en Suzuki parkeret, hvor nøglerne sad i, men den var låst. Det viste sig, at bilen tidligere på natten var stjålet fra en adresse i Appenæs, og en politipatrulje med politihunde blev tilkaldt for at opsnuse de to mistænkte. De blev fundet ved rundkørslen ved Sorøvej/Ringstedgade uden for Næstved og anholdt klokken 4.23. Der var tale om en 16-årig fyr fra Nakskov og en 20-årig mand fra Nakskov. De blev sigtet for tyveri af bilen og taget med til politistationen i Næstved, hvor de afhøres i øjeblikket.

NÆSTVED: Færdselsuheld på Østre Ringvej

Det var et sammenstød i lav fart og derfor med minimale skader til følge, der fandt sted fredag klokken 13.30 i krydset ved Østre Ringvej og Skyttemarksvej i Næstved. Alligevel får det konsekvenser for den 61-årige kvinde fra Møn, der ikke fik bremset i tide og derfor kørte ind bagi en forankørende bil. Det viste sig nemlig efterfølgende, at kvinden havde en promille over det tilladte, og hunfik inddraget sit kørekort på stedet og bliver nu sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: Bilen konfiskeret

Fire sigtelser i forvejen havde en 27-årig mand fra Tappernøje-området, da han fredag klokken 13.36 blev standset af politiet på Præstø Landevej ved Næstelsø. Alle tidligere sigtelser var for at køre bil, selv om han var frakendt førerretten, og heller ikke denne gang kunne manden fremvise et gyldigt kørekort. Derfor blev bilen konfiskeret på stedet.

NÆSTVED: To anholdt efter biltyveri

Et vidne ringede natten til søndag til politiet, fordi der luskede to mistænkelige typer omkring i kvarteret. Det skete på Porsemosen i Gelsted, og da den pågældende, som var på vej til arbejde, låste sin bil op, forduftede de to mænd. I nærheden holdt en Suzuki parkeret, hvor nøglerne sad i, men den var låst. Det viste sig, at bilen tidligere på natten var stjålet fra en adresse i Appenæs, og en politipatrulje med politihunde blev tilkaldt for at opsnuse de to mistænkte. De blev fundet ved rundkørslen ved Sorøvej/Ringstedgade uden for Næstved og anholdt klokken 4.23. Der var tale om en 16-årig fyr fra Nakskov og en 20-årig mand fra Nakskov. De blev sigtet for tyveri af bilen og taget med til politistationen i Næstved, hvor de afhøres i øjeblikket.

FUGLEBJERG: Godt hundearbejde

Et kvindeligt vidne opdagede i nat klokken 2, at to mænd var brudt ind i en bil, der holdt parkeret på Nattergalevej i Fuglebjerg. De to mænd, der sad inde i bilen, stak af, da de så kvinden. Politiet blev tilkaldt, og kort efter kom en hundepatrulje til stedet. Bilen blev undersøgt, og politihunden blev sat til at følge et spor efter de formodede gerningsmænd. Sporet førte hen til en adresse i nærheden, hvor to mænd blev på 17 og 18 år blev anholdt og sigtet for biltyveri.

NÆSTVED: Vold i døråbning

Onsdag klokken 11.50 kørte en patrulje til en adresse på Østre Ringvej i Næstved. En 43-årig mand gik noget ophidset rundt og var temmelig højlydt, mens en 21-årig kvinde fra Glumsø-egnen, der befandt sig på adressen, havde blod i ansigtet og en flænge over det ene øje. Hun forklarede, at det havde ringet på døren, og da hun åbnede, var det en 32-årig mand fra en nærliggende adresse. Hun genkendte manden, som slog hende i hovedet med et bat, så hun mistede bevidstheden. Patruljen kørte hen til den 32-årige mands adresse, hvor han lå og sov. Han blev vækket, anholdt og sigtet for vold. Han bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

NÆSTVED: 43-årig sigtet for tyveri

Tirsdag klokken 17.40 fik politiet en anmeldelse fra et vidne om, at nogle ukendte mænd luskede omkring i en garage ved et hus på Nygårdsvej i Næstved. Da en politipatrulje kort efter ankom til stedet, stod der flere personer og ventede ved et nærliggende busstoppested. En af dem svarede til den beskrivelse, vidnet havde givet, og på jorden stod der en kasse med forskellige effekter, der var blevet stjålet fra garagen. Der var tale om en 43-årig mand fra Næstved, og han blev anholdt klokken 17.55 og sigtet for tyveriet. Den 43-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.15.

NÆSTVED: Voldsmand genkendt og anholdt

To unge brødre var i torsdags til et socialt hyggearrangement i Rådmandshaven i Næstved, da de blev antastet af to andre mænd, som af uvisse årsager var noget ophidsede og aggressive. De begyndte at overfalde den ene bror, og da den anden ville forhindre det, blev han slået flere gange i ansigtet med knytnæve. Politiet blev tilkaldt, men på det tidspunkt var de to gerningsmænd forsvundet. I går klokken 17.30 blev fik politiet imidlertid gode oplysninger fra et vidne, der kunne genkende voldsmanden fra i torsdags. Kort efter blev en 20-årig mand fra byen anholdt på Dania i Næstved og sigtet for vold.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sandved Brandholtvej Hus Onsdag klokken 14-16.30 Smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Jagtvej Klokken 13.40-14 En blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Fensmark Holmegaardsvej Klokken 12.45-13.05 Ingen sager
Fensmark Holmegaardsvej Klokken 20-20.30 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Karrebæksminde Skælskørvej Lørdag klokken 13-19.30 ATK 789 14 80 km/t 122 km/t Tre klip
Tappernøje Karlshøj Fredag klokken 14.32-20.07 ATK 653 83 70 km/t 127 km/t 12 klip og en betinget frakendelse
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Klokken 15.35-20.10 ATK 708 58 50 km/t 68 km/t
Fensmark Holmegaardsvej Klokken 14-20 ATK – bestilt færdselskontrol 460 35 40 km/t 66 km/t Fire klip
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Klokken 5.58-12.23 ATK 1356 68 50 km/t 80 km/t Tre klip
Holme-Olstrup Landevejen Klokken 5.45-10.45 ATK – bestilt færdselskontrol 2221 2 60 km/t 83 km/t Et klip
Næstved Søndergade, Hyllinge Klokken 5.45-11.10 ATK – bestilt færdselskontrol 164 0 50 km/t