Indvielse af ny passage og motionslegeplads på Munkebakken

Vær med til at fejre Næstveds nye nemme smutvej til grønne oplevelser og motion – kom til indvielse fredag den 14. oktober klokken 14-16.

”Munkebakken ligger gemt – og måske lidt glemt – midt i Næstved by, men nu åbner vi en ny passage, har beskåret træerne og etableret både motionsplads og siddestole på bakken, for at flere kan bruge Munkebakken aktivt,” siger formand for Teknisk Udvalg Søren Revsbæk og fortsætter: ”Det er første etape. Når Campus er bygget, skal der i 2018/2019 igen ses på Munkebakken, nu hvor flere hundrede unge får deres daglige gang i området.”

For at skabe bedre sammenhæng mellem byen og Munkebakken er der etableret en ny passage ved Jernbanegade 10-12 og direkte op på Munkebakken. Passagen er en del af den stirute, der går fra Kvægtorvet, over Høje Plads og til Jernbanegade. Passagen forbinder bymidten og den nye campus, som bygges i foråret 2017. Fra Jernbanegade 10-12 går den nye passage forbi JB10, Næstveds Unge- og Projekthus og igennem en gammel garage. På garagens grå vægge vil de unge vise deres færdigheder i gadekunst og invitere nye kunstnere ind.

På toppen af Munkebakken er der anlagt en helt ny motionslegeplads, som giver sved på panden. Scala-centret kommer og afprøver trampoliner, barrer, ribber, ringe med mere, og der er også mulighed for klatreleg og en rutsjetur.

”Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og afprøve de nye muligheder på fredag” afslutter stadsgartner Gritt Neel Andesen.

ef3fdb_motionslegeplads1

Del på sociale medier