Nethandel i PlusButikken hos AffaldPlus 

Nu behøver man ikke længere at møde fysisk op i vores PlusButikker for at gøre sig en god genbrugshandel. Lørdag d. 28. maj åbnede PlusButikken nemlig sin netbutik på adressen affaldplusbutikken.dk

I netbutikken er der varer ’på hylderne’ inden for kategorierne brugskunst, el, fritid, indbo og tøj. Der er fx Bjørn Wiinblad-platter, bøger, en plæneklipper, en gammel postuniform og meget mere. Derudover er der ’hollandske auktioner’, hvor prisen på bestemte varer falder gradvist med et fast beløb over en given periode. Fx med 100 kr. hver anden time – spørgsmålet er så, hvor længe man tør vente, før man placerer sit bud. Fra åbningsdagen er der hollandsk auktion på bl.a. to Hovmand Olesen hvilestole, på Bing og Grøndahl-tallerkener og flere andre ting.

Hvorfor en netbutik?
Med netbutikken ønsker AffaldPlus at give flere kunder mulighed for at handle med de brugte ting fra genbrugspladserne, som får nyt liv i vores butikker. På nettet er man nemlig ikke begrænset af fysisk nærvær til butikkerne eller mulighed for at komme i åbningstiden. Man kan fx handle i sin frokostpause, eller når ungerne er lagt i seng. Der kan betales med både Dankort, Master og Visa. Du kan vælge selv at hente dine varer i en af vores butikker eller få det sendt med fragtfirma (mod betaling). Læs mere om dette og vores øvrige handelsbetingelser på siden.