Hotel Menstrup Kro byder på ægte krostemning i skønne omgivelser

Hotel Menstrup Kro tilbyder ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. I to århundrede har den gamle bindingsværkskro taget imod gæster fra nær og fjern. I nyere tid er Hotel Menstrup Kro blevet udbygget og tilbyder ophold og arrangementer for både små og store selskaber, både private og erhverv. v_kpn3haa4sy_large$1453274412918[1]

Hotel Menstrup Kro kan du vælge værelser i tre forskellige kategorier: Country Class, Romantic Class og Business Class, alle med eget bad/toilet, TV og hårtørrer. Den gamle kro er moderniseret med respekt for sine traditioner, og alle værelser er således individuelt indrettede.

Country Class værelserne, der emmer af charme og traditioner, finder du i kroens gamle afdeling. Romantic Class værelserne ligger i den nyere afdeling med egen udgang til den dejlige rosenhave, hvor man kan nyde solen. I den nyere afdeling ligger også Business Class værelserne, hvor der er lagt særlig vægt på at imødekomme Hotel Menstrup Kros mange konferencegæster.

Værelserne er ledige fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen. Morgenmad serveres på hverdage i tidsrummet kl. 07.00-10.00 og i weekender og helligdage i tidsrummet kl. 08.00-11.00.

Udover den smukke park, kan gæsterne på Hotel Menstrup Kro nyde en indendørs swimmingpool.

hotel-menstrup-kro-pool[1]

Blot 10 km fra Hotel Menstrup Kro ligger fiskerbyen Karrebæksminde, der har Sydsjællands bedste badestrand. Som en af Danmarks ældste byer er Næstved bestemt en byvandring værd, og lidt nord for byen kan du opleve Herlufsholm Skole. Gavnø Slot med blomsterparken og malerisamlingen er en anden stor seværdighed. Holder du af gamle biler, er Næstved Automobilmuseum et besøg værd.

Hotel Menstrup Kro danner også rammerne om børnefamilier, der ankommer fra hele Danmark og udlandet for at opleve “Danmarks Sjoveste Forlystelsespark”: BonBon-Land.

Hotel Menstrup Kro indbyder jævnligt til arrangementer, hvor mad og vin efterfølges af musik og dans. Et typisk weekendophold omfatter følgende:

Check in fra kl. 15.00
Eftermiddagskaffe/the med hjemmebag mellem kl. 15.00 og 17.00
3 retters lækker carvery buffet:
Forret: tallerkenanrettet forret
Hovedret: 2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salat og 2 slags sovs
Dessert: 2 slags dessert
Musik og dans til kl. 01.00
Overnatning i dejligt dobbeltværelse
Søndag: stor morgenbuffet serveres mellem kl. 8.00 og 11.00

Golf for alle

Som en del af kæden Danske Hoteller tilbyder Hotel Menstrup Kro strømlinede golfophold. Du reserverer selv din tid på “Golfbox” og får udleveret din greenfeebillet i hotellets reception.

Blot 8 minutters kørsel fra hotellet finder du Næstved Golfbane, en af landets smukkest beliggende med udsigt over Karrebæk Fjord. Du kan også opleve på Sydsjællands Golfklub Mogenstrup – en smuk parkbane med en meget stærk miljøprofil.

Hotel Menstrup Kro 
Menstrup Bygade 29
4700 Næstved
Tlf. 55 44 30 03
menstrup@menstrupkro.dk

Følg Hotel Menstrup Kro på Facebook