Familieteater er et hit i Næstved

Når Astrid Lindgrens berømte klassiker “Mio, min Mio” opføres som teaterforestilling i Næstved Teater, vil 12-årige Celine Julie Ross og hendes forældre fra Ringsted spændt sidde klar i salen for at opleve Lindgrens musikalske eventyr om venskab, kærlighed og mod.

Familieteater hitter, og det mærker man også i Næstved Teater. I de senere år har de store produktioner af bl.a. Skatteøen, Fakiren fra Bilbao og Ronja Røverdatter været forbi Næstved.

Celine Julie Ross elsker at se teater, og hun vil også gerne selv stå på scenen. Sidste år førte hendes store interesse til roller i to store musicals på Det Ny Teater i København.

Først i “Billy Elliot” og senest i “The Sound of Music”, hvor hun spillede et af kaptajn von Trapps syv børn. Rollen som Brigitta von Trapp delte Celine med to andre piger samtidig med at skolegangen naturligvis skulle passes hjemme i Ringsted.

– Det var en helt fantastisk oplevelse at være med i sådanne kæmpe musicalopsætninger, siger Celine Julie Ross, der glæder sig til at se Astrid Lindgren-forestillingen på søndag i Næstved, inden hun om en måned skal være med i endnu en stor musical i København.

– I Næstved Teater har vi hvert år omkring 20 forestillinger for børn og unge, og teaterturen behøver ikke kun at gå til København, for vi køber mange af de bedste forestillinger til Næstved. Her er der både de store forestillinger for hele familien og de mere intime forestillinger til de helt små, fortæller Heidi Sommerstedt fra teaterforeningen.

Familieforestillingerne er et stort hit, og vi kan se, at mange børnefamilier elsker at gå i teatret på tværs af generationer. Ofte er bedsteforældrene også med til en fælles oplevelse i teatret, siger Heidi Sommerstedt.

Det Ny Teater, The Sound Of Music 09/2015

Nu er teaterforeningen så klar med endnu et hit i Ny Ridehus, søndag den 24/1 kl. 16.00.

Familieforestillingen “Mio, min Mio” har for nylig haft premiere i København, og forestillingen har høstet fine anmelderroser bl.a. af teateranmelderen Gregers Dirckinck-Holmfeld. På søndag lægger Folketeatret vejen forbi Næstved med forestillingen.

– “Mio, min Mio” er billedmæssig flot, og Astrid Lindgren forestillingen fanger hele familien. Vi voksne sad og fældede tårer over lykke og ulykke i den gode historie, skriver Gregers Dirckinck-Holmfeld i sin anmeldelse af forestillingen.

Hvis man vil nå at sikre sig en billet til “Mio, min Mio” i Næstved på søndag, skal man være hurtig. Forestillingen er tæt på at være udsolgt, fortæller Heidi Sommerstedt fra Næstved Teater.

Billetter: http://www.naestvedteater.dk/

Del på sociale medier