Nyt tag – på 3 dag’!!

For husejere er en af de store beslutninger, efter konsultation med pengepungen, hvorvidt taget skal renoveres eller helt udskiftes. Pest eller kolera! Løsningen kan ligge lige til højrebenet, nemlig et ståltag fra Lindab, som lægges på KUN 3 dage. Væk er spekulationerne om flere dages nomadetilværelse i rod og byggesvineri.

Godkendt Lindab TagXpert
ABC Byg Næstved har været på det sjællandske marked i over 20 år, hvilket ikke er gået upåagtet hen. Som det ENESTE firma på hele Syd-, midt- og Vestsjælland er de certificeret og godkendt til at give 30 års produktgaranti på Lindab ståltage. Det udløser et prædikat som “Lindab TagXpert”, hvilket udmønter sig i 10 års ekstra produkt garanti på taget. Den normale garantiperiode er 20 år. Efterhånden er det blevet til over 950 af disse tage, hvilket borger for en vis kvalitet. Derfor er arbejdsgangene også blevet så forfinede, at alt unødvendigt er skåret bort, så kun de gamle værdier står tilbage: Respekten for aftalen med kunden.
ABC Byg Næstved efterisolerer også dit nye tag med miljørigtig papirisolering efter gældende krav og regler, der på dette område.
“Men det er ikke kun stål og tage vi gør det i. Vi spænder over hele registret indenfor tømrerfaget.”

Succesen
“Vi er så heldige, at vores kunder har stor lyst til at anbefale os. Ikke kun for vores kvalitet og rimelige priser, men fordi vi er i stand til at lægge ståltaget så hurtigt, billigt og med så få konsekvenser for kundens dagligdag som muligt.”. På messen kan de besøgende se den lange liste af tilfredse kunder, som referencer og derved anbefaler ABC Bygs løsning på Lindab ståltage.

Hvorfor Lindab ståltag?

“Det går hurtigt, det er billigt, kunden undgår, at skal have ændret på den fordyrende og besværlige spær- og tagkonstruktion. Stålpladerne er store og lette, og derfor nemme at montere oven på et eksisterende tag”, udtaler Tømrermester Steen Pedersen. Så kan dit tag klare en “Steen” på taget, kan det også tage et Lindab.

VIND en WEBER GRILL! Få et godt MESSETILBUD

“Vi har lagt et ukendt antal tagskruer i en stor bowle.. Kan du gætte hvor mange?

Kom forbi vores STAND nr. 25 og vær med i konkurrencen, så kan det være, det er DIG der vinder en lækker WEBER GRILL. Du kan også komme forbi standen og få en uforpligtende snak med os om dit tag – og få et godt MESSETILBUD.

 

Vi ses på Næstved Messen ’Nyt til Bolig og Familie’ i weekenden 27.-28. februar 2016 kl. 10-16 stand nr. 25.

Før nyt ståltag
Før nyt ståltag

 

Efter nyt ståltag
Efter nyt ståltag

 

Tømrermester Steen Pedersen
Tømrermester Steen Pedersen