Gavnø Slot stopper samarbejdet med eventfirmaet CHPevent

Sjællandske oplyser det er slut med samarbejdet mellem Gavnø Slot og CHPevent, som i mere end syv år har været med til at arrangere julebazarer og livsstilsmesse på slottet.

Den nu forhenværende samarbejdspartner var med til at bygge de to arrangementer op fra bunden. Firmaet er rystet over, at samarbejdet nu er slut.12620723_10208424186348747_1366034296_o[1]

“Jeg var meget chokeret. Den havde jeg godt nok ikke set komme. Vi fik at vide, at vi stadig måtte komme og lave livsstilsmessen, men jeg har ikke lyst til at komme på Gavnø efter den behandling. Jeg kan ikke se dem i øjnene længere, siger Claus Haas Petersen”.

Ny messe på Gisselfeld i stedet

Baronesse Helle Reedtz-Thott siger til Sjællandske , at de på Gavnø Slot godt selv kan løfte opgaverne nu, og at de pønser noget andet. Helle Reedtz-Thott forstår ikke Claus Haas Petersens reaktion.

– Helle Reedtz-Thott kan ikke forstå, at det kommer bag på Claus Haas Petersen . Når man er to parter, har begge muligheden for at ophæve samarbejdet, udtaler baronessen.

CHPevent har nu indgået et samarbejde med Gisselfeld Kloster ved Haslev i stedet for , hvor de i april arrangerer en livstilssmesse. Her er 95 procent af standene allerede solgt. Blandt andet fordi en stor del af udstillerne fra Gavnø Slot har valgt at flytte med.