Næstved Teater præsenterer forestillingen “Det andet sted”. Det sker torsdag den 5. november kl. 20.00 i Ny Ridehus, Næstved.

Det andet stedTilsyneladende er tilværelsen perfekt for den succesfulde neurolog Juliana. Men bag facaden af høje hæle og tjekkede jakkesæt lurer en snigende utryghed. Har hendes mand en affære? Hvad gik galt i relationen til datteren? Og hvem er kvinden i den gule bikini? Brudstykker fra Julianas fortid dukker op, mens hun desperat forsøger at samle trådene, for at finde frem til sandheden. Skridt for skridt tegnes konturerne af en virkelighed, der overstiger Julianas værste mareridt.

Det andet sted er en Pulitzer-prisvindende højspændt thriller om livets perfekte facade, som pludselig slår sprækker. En overraskende, skræmmende og rørende historie, hvor sandheden er svær at gennemskue. Svaret kommer bag på os alle. Vi er stolte af at præsentere to af Danmarks bedste karakterskuespillere; Karen Lise Mynster og Flemming Enevold sammen på scenen for første gang siden deres elevtid tilbage i 1975.

Iscenesættelsen er lagt i hænderne på den populære og Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph. Forestillingen har Danmarks premiere på Aveny-T i København, hvorefter den tages på turné rundt i landet. Forestillingen markerer samtidig Flemming Enevolds 40-års skuespiller-jubilæum.

Øvrige medvirkende er Gerard Bidstrup og Stine Sørensen.

Ledige billetter på www.naestvedteater.dk