Photographer Steen Evald
Foto: Steen Evald

Publikum på Sydsjællands største kulturcenter kan endnu en gang glæde sig til at kunne opleve Jette Torp, med den flotte teaterforestilling Rainy Days and Mondays.

Den 3. oktober byder Grønnegades Kaserne Kulturcenter på en aften med musik af højeste karat, når Jette sammen med hendes 11-mands orkester spiller alle de store og elskede Carpenters-sange, og sætter gruppens begyndelse, liv og død under lup. Et must-see for alle fans af Carpenters og Jette Torp – og en rigtig god aften for alle andre!

The Carpenters voksede ud af 70’ernes musikalske miljø, og har med flere end 100 mio. solgte albums og singler for altid slået deres navn fast på musikkens Wall of Fame. Historien endte dog ikke lykkeligt for søskendeparret Richard og Karen Carpenter. Karen døde, kun 32 år gammel, og satte dermed en stopper for duoens karriere. Teaterkoncerten mindes både deres gigantiske succes op gennem 70’erne, og stiller alle de store spørgsmål om Richard og Karen.

Hvad skete der egentlig? Hvem var de? Hvor kom de fra? Hvad drømte de om? Hvad frygtede de? Hvordan var forholdet mellem dem, og hvorfor blev Karen syg?

Billetter kan købes via www.sj-billetten.dk, på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, eller via billettelefon 5588 3950.