Næstved Flisecenter har netop forlænget sit sponsorat med Team FOG Næstved for de kommende to sæsoner 2015-16 og 2016-17.

– Basketballsporten er i rivende udvikling i Danmark, og vi ønsker fortsat at støtte Team FOG Næstved til at blive Danmarks førende hold. Det arbejder klubben hårdt og seriøst på at opnå. I 2015 vandt Team FOG Næstved DM-bronze, og klubben er dermed med til at profilere Næstved som en markant by på det sportslige Danmarkskort, siger Jens Jensen, indehaver af Næstved Flisecenter.

– Vi er utroligt glade for, at Næstved Flisecenter har valgt at forlænge deres sponsorat med Team FOG Næstved. Det har stor betydning, at det lokale erhvervsliv støtter klubben og basketballsporten. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Flisecentret, siger direktør Andreas Larsen, Team FOG Næstved.

Næstved Flisecenter blev grundlagt i 1975 og har kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og på Grønland. Virksomheden leverer fliser, klinker og natursten til større og mindre byggerier. Kunderne er arkitekter, entreprenører, bygherrer og håndværkere. Både private og professionelle kunder er velkomne i butikken, Marinebuen 3 i Næstved.

Jens Jensen (forrest til venstre) har netop fornyet Næstved Flisecenters sponsorat med Team FOG Næstved for de kommende to sæsoner. Foto er fra Stafet fra Livet den 29. august på Herlufsholm Stadion, hvor spillere fra Team FOG løb for Næsted Flisecenter til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Jens Jensen (forrest til venstre) har netop fornyet Næstved Flisecenters sponsorat med Team FOG Næstved for de kommende to sæsoner. Foto er fra Stafet fra Livet den 29. august på Herlufsholm Stadion, hvor spillere fra Team FOG løb for Næstved Flisecenter til fordel for Kræftens Bekæmpelse.