En skøn sommermåned kan blive endnu skønnere af god musik. Her kan du se et program over de live-optrædener, der vil være at finde i Næstved by juli igennem.

3. juli: Italienske toner på CityNight
Her vil erfarne musikere og bands spille sommeraftenen op i Næstveds gader. Kom og oplev blandt andre: Dario Campeotto, Savoy Orkester og Bobo Moreno m.fl.

4. juli: Sommer Jazz med B-Flat
Hver lørdag fra d. 27. juni til d. 1. august vil de svingende jazztoner være at finde i Næstved, når der holdes Sommer Jazz.
Denne lørdag vil bandet B-Flat spille diverse fortolkninger af Beatles, revyviser og alt godt fra Den Store Amerikanske Sangbog.
Dermed er der lagt grobund for en hyggelig formiddag med gode toner og dejlig stemning.

B-Flat spiller ved Underhuset kl. 11.30 – 13.30.

10. juli: Kim Larsen Jam
Peter Philipsen og hans orkester spiller Underhuset op med en optræden, der med garanti er noget at se frem til. De vil synge de numre du kender fra dit barndoms,- ungdom- og voksenliv. Numre der, trods en del år på bagen, stadig kan få hele folkemængder til at synge og danse. Peter Philipsen og hans profesionelle orkester har spillet for fuldt hus i Amager Bio ikke mindre end 9 gange, hvilket de har gjort med bravour. Denne gang gæster de altså Næstved, og mon ikke det nok skal blive en musikalsk oplevelse af de helt store.

Du kan se dem på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.oo til 20.00.

11. juli: Sommer Jazz med Phil & Fod
De to herrer vil underholde på pladsen ved caféerne NOER’s, Vivaldi og Oliver. Der vil være noget både til øjne og ører, da de ikke blot leverer en suveræn fortolkning af jazzen, men samtidig kan finde på at spille på flere instrumenter ad gangen. Kom derfor til en fornøjelig formiddag i musikkens tegn sammen med Phil & Fod.

Tidspunktet er kl. 11.00 – 13.00.

17. juli: Players
Denne aften er der mulighed for at kridte danseskoene, når dansebandet Players spiller Underhuset ved Axeltorv op. Det erfarne band har de sidste 30 år varmet op for store navne som: Søs Fenger, Tommy Seebach og Karen Busk, og er nu klar til at give jer en aften i det bedste selskab.

Players vil spille fra kl. 17.00 – 20.00.

18. juli: Sommer Jazz med Phil & Fod
Denne lørdag har du igen muligheden for en formiddag i selskab med Phil og Fod, hvis du enten missede deres optræden d. 11. juni, eller bare ikke kan få nok af deres finurlige jazztoner.

De vil give den gas foran Rådhuskroen mellem kl. 11.oo og 13.00.

18. juli: Bourbon Street Jazzband
Denne aften vil Bourbon Street Jazzband levere musikken til en skøn sommermiddag på Hotel Smålandshavet i Karrebæksminde.
Bandets svingende, traditionelle jazztoner vil blive akkompagneret af Finn Odderskov, der medbringer sin bedste sax og sit bedste saxspil.
Arrangementet indledes med god mad.

Billetpriserne er: 185,- inkl. billetgebyr. Medl. af Næstved Jazzklub: 160 kr. Køb billetter: Her

Arrangeret af Næstved Jazzklub

24. juli: Ingvar & Bandet
Denne aften står i dansens tegn, når Ingvar & Bandet spiller op til dans på Axeltorv ved Underhuset. De vil spille ikoniske numre fra blandt andre Elvis, Little Richard, Van Morrison og Steppenwolf, som altid har kunnet få humøret hos publikum i top.

Ingvar & Bandet vil spille kl. 17.00 – 20.00 på Axeltorv.

25. juli: Sommer Jazz med Højbro Plads
Glæd dig til en forrygende aften i selskab med de tre dygtige herrer fra Højbro Plads.
De vil spille de helt rigtige traditionelle jazznumre, dog med nogle få nyere af slagsen – specielt fra musikeren Papa Bue.

Højbro Plads spiller på Axeltorv ved Underhuset kl. 11.oo – 13.00.

31. juli: Yeah Yeah Yeah
Kom til en aften med live-musik leveret af det dygtige Beatles-band; Yeah Yeah Yeah og genlev de største klassikere fra Beatles. Bandet har spillet rundt omkring i det danske land, og siges at være et af Danmarks bedste Beatles-bands. Du vil kunne opleve Karsten Lagermann på guitar og vokal, John Sørensen på bas og vokal, Torben Kaas på guitar og vokal og Peter Warming på trommer.

Yeah Yeah Yeah spiller på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.oo – 20.00.

31. juli: Munkebakkerock
Læs mere her.