rc logoJa, hvad er Ressource City egentlig for noget? Det kan du få svar på i BymidteVærkstedet, Ramsherred 9 i baggården, fra tirsdag den 26. maj frem til lørdag den 30. maj. Ressource City flytter nemlig ind i BymidteVærkstedet for en uge, og her vil der blandt andet være en udstilling om Næstved Kommunes store, grønne projekt.

Ressource City vil skabe en grøn industriklynge, der består af virksomheder, iværksættere og uddannelser. Ressource City vil skabe produktion og arbejdspladser i Næstved med afsæt i de ressourcer, der findes i området. Det er upcycling, der er kerneideen i Ressource City – at benytte det, som man ellers betragter som affald som en ressource til ny produktion.

Og det kan man høre meget mere om tirsdag den 26. maj og ugen ud i BymidteVærkstedet, Ramsherred 9 i baggården.

Her vil der blandt andet være en udstilling om Ressource City med billeder og faktuelle oplysninger, hvor man på få minutter kan blive meget klogere på projektet.
Mens de voksne kigger på udstillingen, kan børnene lave sjove skulpturer ud af genbrugsmaterialer, og der vil også være mulighed for at vinde et Stine Gorell-strik.

Som en sjov lille gimmick, og helt i Ressource Citys ånd, opfordrer Ressource City nemlig til, at alle, der har en eller flere garnrester liggende derhjemme, kommer forbi BymidteVærkstedet og afleverer dem – helst uldgarnrester. Næstved-designeren Stine Gorell har nemlig sagt ja til at lave et strikprodukt ud af de mange garnrester, der forhåbentlig resterne, og alle, der afleverer sine rester, er med i lodtrækningen om at vinde det formentlig farverige produkt. Om det bliver en trøje eller en hue, hun strikker, afhænger af mængden af indleveret garn.
Stine Gorell har lovet at komme ned i BymidteVærkstedet torsdag eftermiddag mellem kl. 15.00 og 16.30, hvor hun vil begynde på strikkeprojektet.

Alle der kommer til udstillingen og svarer på to enkle spørgsmål om Ressource City er med i lodtrækningen om Stine Gorell-produktet og andre fine præmier.

Åbningstider i RessourceCityBymidteVærkstedet er:

Tirsdag og onsdag, kl. 10.00-14.00
Torsdag og fredag, kl. 12.30-18.00
Lørdag, kl. 10.00-13.00