I X-rummet på Næstved Bibliotek kan du opleve en alsidig udstilling af 21 kunstnere fra KuBA.  Forkortelsen KuBA står for Kunstforeningen for Billedskabende Aktører og er en forening for folk i Næstved og omegn, som laver diverse kreative ting. Det er alt fra billeder og keramik til raku og bronzeskulpturer. Alle disse forskellige kunstarter kan også ses på KuBAs udstilling på Næstved hovedbibliotek.

Udstillingen finder sted fra mandag den 2. februar til og med mandag den 2. marts 2015. Du kan betragte udstillingen som en optakt til, at KuBA har 10-års jubilæum i starten af marts. Dette fejres yderligere med KuBA art messen i weekenden fra den 7. til den 8. marts 2015. Til denne messe vil temaet være trolde, som du kan se i Gammel Ridehus på Grønnegade Kaserne Kulturcenter.

Screen Shot 2015-02-22 at 14.38.14

Del på sociale medier