DIY-trenden er kommet for at blive. Med forkortelsen, der står for ”do it yourself”, lægges der nemlig op til, at du selv kan kreere lige de ting, som du ønsker. Det kan være med til at skabe en stor grad af personlighed og stil i alt fra din boligindretning til det tøj eller de smykker, du klæder dig med.

Lav selv smykker, tøj eller hvad du brænder for
Ligegyldigt hvad du brænder for at prøve kræfter med, findes der gode ressource til at komme i gang med diverse DIY-projekter. Det kan for eksempel være ved at finde de rette materialer og start-kits, eller det kan være med at søge inspiration på internettet, hvor der ofte er et væld af spændende guides at følge.

Vil du gerne til at være mere kreativ og på den måde udtrykke din stil, handler det bare om at komme i gang. Du kan for eksempel give dig i kast med et af følgende emner:

• Vil du gerne skabe og kreere personlige smykker, kan du lave dem selv. Undersøg for eksempel Smyks, som er en veletableret forhandler af smykkedele. Lav selv smykker med delene og skab lige det udtryk, du drømmer om.
• Også i garderoben kan du give dine egne kreative twists – enten ved at sy helt fra bunden eller ved at lave om på tøj, du allerede ejer. Søg for eksempel inspiration, når det kommer til såkaldte thrift flips.
• I verdenen af boligindretning, er der også mange gør det selv-muligheder. Byg for eksempel din egen reol efter ønskede mål, eller prøv at samle dit eget tøjstativ af diverse rør.

En verden af muligheder venter på dig
Hvad end du ønsker at give dig i kast med, fra lav selv smykker til hylder eller møbler, handler det typisk bare om at komme i gang.

Ligegyldigt hvad du brænder for at prøve kræfter med, findes der gode ressource til at komme i gang med diverse DIY-projekter. Pr-foto.

indlæg2022