”Og hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!” Det garanterer de, det kommer det til, når de nu hylder manden bag dette klare udsagn, nemlig maskinarbejderen fra stenbroen, københavnsmester i boksning OG Danmarks første rock´n roll- og popidol – Otto Herman Max Brandenburg. Opleve det på Næstved Teater d. 26. september 2021.

I en lang karriere, der bød på op- og nedture, mestrede han alle genrer. Musikalsk spændte han vidt: fra pop og rock til jazz og visesang. Som skuespiller, i alle de roller han gav liv på film, tv, teater og i revy, efterlod han hver gang en autenticitet og et umiskendeligt præg af ”Otto.”

Men hvem var han egentlig, ham baggårdspumaen? Hvilke kræfter var det, der rumsterede i ham, så han med den største lethed kunne gå fra barsk baggårdskat til engleblid storcharmør på ingen tid? Vi dykker ned i musikken, sangene, går på jagt i rollerne han gav liv, og tegner et portræt af en af Danmarks største entertainere.

I forestillingen TILLØKKE OTTO er vi til koncert med Otto og her kan alt ske!

Scenen er sat og hans hårdtprøvede lille orkester står klar på scenen – publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid og sted? Orkesteret går tøvende i gang…

Læs mere og bestil billet her 

Foto: ABW