Selv om vi befinder os midt i en Coronaepidemi, tror og håber Teaterforeningen på, at det til efteråret atter vil være muligt at gå i teatret. Og de tror på en stor, opsparet teaterinteresse.

22 forestillinger tilbydes i den kommende sæson, spændende over alle teatrets genrer:

Af klassikere kan man opleve Et Dukkehjem samt Den gerrige. Det mere moderne teater – oftest i form af lystspil – er repræsenteret ved Emma ude af takt, Blinkende lygter og Eks-mænd, en fortsættelse af den meget populære Livet, hvor svært kan det være.

Musikken spiller en dominerende rolle: Operetterne Sommer i Tyrol og Hjerter i valsetakt, A Jungle Story med stort jazzorkester, sangere og dansere samt In the air tonight, en hyldest til Phil Collins.

De populære caféforestillinger fortsætter søndag eftermiddag kl. 16.00, hvor man sidder ved runde 4-mandsborde og kan nyde en genstand under forestillinger: Close to You er baseret på The Carpenters, fra Café Liva kommer Jacob Morild i Hurra! samt en Sting-cabarét: Nothing ’bout me, og så skal publikum ikke snydes for Figaros, som denne gang har kastet sig over De 3 musketerer.

Sæsonen rummer 2 familieforestillinger: Robin Hood samt Sigurd fortæller om de græske guder.

Dansen er repræsenteret ved Punk – a rebel never dies. Uden for kategori er Paolo Nanis meget morsomme performance: O sole mio! En musikomisk tour de force

Som noget nyt lancerer Teaterforeningen Stor kunst i små rammer. I samarbejde med egnsteatret Dansk Rakkerpak & Faster Cool vises i Teatersalen 4 spændende, intime forestillinger: To halvgamle mænd, Hvis jeg bliver gammel, Viva la Frida samt Taxa-gult.

www.naestvedteater.dk kan man læse mere om de enkelte forestillinger og selv købe sine billetter; desuden kan man der finde praktiske oplysninger om medlemskab, priser, salsplan, parkeringsmuligheder og meget mere.

Hjemmesiden åbner torsdag d. 7. maj kl. 10.00.

Emma. Foto: Gudmund Thai
Eksmænd. Foto: Gudmund Thai
Hurra. Foto: Britta Fogsgaard