Lars Damgaard er uddannet psykoterapeut og stresscoach med mange års erfaring fra erhvervslivet og som personlig samarbejdspartner. Med virksomheden LD-Consulting tilbyder han støtte for grupper og enkeltpersoner i Næstved.

Lars har over 25 års erfaring som leder i erhvervslivet, og som coach og gestaltterapeut har han muligheden for at være med på din rejse frem mod at få lettet noget af den bagage, som har fulgt dig, og som helt sikkert har belastet vandringen i hverdagen.

Når du opnår den accept, der ligger i ikke at se udfordringerne som en del af dig selv, men som noget, du har med dig, vil en ny vej helt sikkert åbne sig. Så kan den blive banet frem mod nye, spændende mål og oplevelser. Og det kan pege mod en fremtid, hvor du ikke stiller urimelige krav til dig selv, og hvor du kan arbejde på at leve og opleve det pragtfulde liv, som er lige præcis dér, hvor du er her og nu.

Når I sammen indleder et stresscoachforløb, er jeres fælles mål først at få adskilt diagnoser og problemer i hverdagen fra den person, du egentlig er. Alt det, du har med i livets rygsæk, og som helt sikkert tynger dig voldsomt, kan netop sammenlignes med en bagage, du slæber rundt på. Bagagen er set på denne måde, jo netop ikke en del af den person, som du er. Og vejen frem er at acceptere dette faktum.

Stress og angst er i alvorlige tilfælde skyld i sygemeldinger, som kræver både professionel og ofte langvarig behandling. Kan man mærke stresssymptomer eller har oplevet panikangst, er det vigtigt ikke at tænke, at det går vel over af sig selv. Det vil være meget mere fornuftigt at lytte til det, som din krop og dit sind forsøger at fortælle dig om det, du mærker.

Kontakt

LD-Consulting
v/ Lars Damsgaard
Figenvej 134
4700 Næstved
61 22 68 90
lars.damsgaard@ld-consulting.dk