AffaldPlus genåbner nu sine 3 genbrugsbutikker: PlusButikkerne i Næstved og Rønnede samt PlusByg i Næstved. Besøg i butikkerne kræver dog tidsbestilling ligesom ved besøg på genbrugspladserne – alt sammen for at overholde myndighedernes krav til at undgå smitte.

AffaldPlus genåbnede sine genbrugspladser i ugen før påske. Det er forløbet godt og gnidningsfrit pga. kundernes gode indstilling og ved hjælp af det bookingsystem, som sørger for at fordele kundernes besøg ud over dagen.

Bestil tid til besøg på genbrugspladserne eller i genbrugsbutikkerne

Med de gode resultater fra genbrugspladserne tør vi nu også at åbne vores genbrugsbutikker, hvor vi jo netop sælger mange af de varer, som kommer ind via genbrugspladserne. Derfor genåbner vores 3 genbrugsbutikker lørdag d. 18. april 2020.

Butikkerne følger deres normale åbningstider, men vi overfører bookingsystemet fra genbrugspladserne, så man skal bestille tid, før man kommer. Dette er nødvendigt for at sikre, at der er god afstand mellem alle i butikken, og så vi undgår smittespredning.

Sådan gør du
1. Klik ind på www.affaldplus.dk/book.
2. Gennemfør din booking – du skal oplyse dit navn og dit mobilnummer
3. Medbring den sms, du får tilsendt. Den er din ”billet” til at komme ind. Vis den på forlangende til en medarbejder.

Husk at holde afstand
Vi opfordrer til, at alle følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde en afstand på minimum to meter til andre kunder og til vores medarbejdere. Brug desuden håndsprit og handsker, når du er i butikken, og orienter dig efter skilte og medarbejdernes anvisninger, så vi undgår for tæt kontakt.