I familiekoncertprogrammet Næssi Søndagskoncerter præsenteres børn og voksne for gode og hyggelige musikoplevelser henover efteråret og vinteren ’15-’16. Første koncert i rækken er den 25. oktober i Musikstalden hvor det sprudlende orkester Ørehængerne spiller helt nye sange med udgangspunkt i børnenes eget liv. På en sjov, umiddelbar og til tider alvorlig måde berører koncerten nogle af de emner, som er en del af moderne børns hverdag.

Med stilsikker musikalitet præsenterer Ørehængerne publikum for genrer og instrumenter, som de sjældent møder i deres hverdag. Der vil være jazz, reggae, latin, country og folkemusik, men selvfølgelig også rock, som vor mor lavede den. Koncerten holdes legende og sjov med små historier, instrumenter og sange. En musikalsk oplevelse, der møder børnene lige der, hvor de er.

Næssi Søndagskoncertprogrammet består i alt af fem koncerter. Den tredje i rækken er den altid fantastiske og traditionsrige Næssi Nytårskoncert, hvor Næssi samen med Ulla Abdullas Coco Bongo Band giver den gas i Ny Ridehus. De fire øvrige koncerter spiller i Musikstalden, alle kl. 11.00, og er forrygende musikalske oplevelser som Næssi vil anbefale til enhver musikelsker.

VIP-kort giver stor rabat
Ved køb af et VIP-kort kan ét barn, udover at komme ind til koncerterne uden billet, invitere én ven, forældre eller en bedsteforældre med. Kortet gælder for en hel sæson og koster 250 kr.

Løssalgsbilletter og VIP-kort kan købes på www.billetten.dk eller via billetkontoret på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter.