Der er lagt op til en aften i helt intime rammer, når sanger og sangskriver Dicte besøger Næstved den 28. april. Som duo med guitaristen Mads Reinhold, i den smukke og vellydende sal i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

De to tager på tour med helt nye sange fra Dictes seneste album. Seneste nye udgivelse fra januar 2021 er albummet ’All Good as it Is’ der lyder legende og let som sommerfugle.

Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det.

Koncerten bliver på en gang intim, nærværende, funky og storladen. Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncert.

Til koncerten på Grønnegades Kaserne Kulturcenter vil der ud over de nye sange, også være mulighed for at høre sange fra Dictes forrige udgivelse ’PERFUME’; bl.a. ’All I Want Is You’, der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af nyklassikeren ’If This Is Cool’ og julesangen ’Drømte mig en lille drøm’. Og derudover spiller Dicte en række sange fra andres sangskatte, som hun elsker i særlig høj grad.

I snart tre årtier har Dicte stået i rampelysets skær på de danske musikscener. Siden de skarptskårne rockkompositioner i front for bandet Her Personal Pain i de tidlige 90’ere, har hun udgivet hele ti album og har fået tilnavnet ”The Queen of Cool”.

Billetsalget er startet! Billetter sælges via Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside og fra billetkontoret (åbent hverdage kl. 10-15).

Pressefoto