I en tid hvor koncertbranchen er præget af aflysninger og udsættelser, er der alligevel fuld gang i at sikre store oplevelser i fremtiden. Grønnegades Kaserne Kulturcenter har sikret sig en koncert med Pink Floyd Project den 9. april 2021!

-Det hele er lidt på hovedet for tiden, fortæller leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter, John Nørbjerg, der sidder med det store overblik på bookinger.

Den seneste tid har budt på rigtig meget kalenderkabale på Sydsjællands største kulturcenter, hvor mange af forårets planlagte oplevelser har måtte finde nye datoer. Men det hele er ikke bare udsættelser og aflysninger, for nu har publikum i Næstved en rigtig perle at se frem til – en koncert med det hyper populære band Pink Floyd Project.

-Sidst vi havde besøg af Pink Floyd Project var i efteråret, hvor de spillede en totalt udsolgt koncert. Billetterne blev revet væk, og der var en heftig efterspørgsel efter billetterne på facebook. Nu gør vi det igen, og vi håber selvfølgelig at interessen er lige så stor denne gang, for det skal ikke være en hemmelighed at den nuværende corona-situation har sat sine spor på billetsalget for tiden, slutter en forventningsfuld John Nørbjerg.

Bandet har denne gang valgt at kalde deres turné for P.U.L.S.E. PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour, og for mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af “The Division Bell” albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”. Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

Billetsalget til næste års koncertbrag starter onsdag kl. 10.00 på www.gkkultur.dk, hvorfra alt billetsalg sker i øjeblikket.

Pressefoto