Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved i tidsrummet 180515-250515.

SPRITBILISTER
Tidspunkt: 22-250515
Fredag eftermiddag klokken 16.07 standsede politiet en lille knallert, som kørte på Ringstedgade i Næstved. Føreren af knallerten – en 35-årig mand fra Næstved – virkede en smule spirituspåvirket, og en alkometertest viste da også et positivt resultat, hvorfor han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tidspunkt: 22-250515
Søndag klokken 4.10 kørte en 22-årig mand fra Næstved på Grønnegade i Næstved, da han blev standset af en patrulje. Både en alkometer- og en narkometertest viste, at han havde indtaget mere alkohol og euforiserende stoffer end tilladt for at køre bil, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand.

Tidspunkt: 22-250515
Politiet standsede fredag klokken 15.15 en bil, som kørte på Kanalvej i Næstved. Føreren af bilen – en 40-årig mand fra Næstved – virkede påvirket, og en narkometertest bekræftede dette, hvorfor han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Tidspunkt: 180515
Mandag klokken 20.25 bemærkede en politipatrulje en bil, der kom kørende lidt kvikt på Farimagsvej i Næstved. Betjentene besluttede at standse bilen i Jernbanegade, og det viste sig, at føreren – en 53-årig mand fra Fensmark – havde en promille, der var højere end det tilladte. Den 53-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

NÆSTVED: To 15-årige anholdt efter hærværk på bil
Tidspunkt: 22/05-2015

Det gik hårdt ud over en Renault Megane, som natten til lørdag holdt parkeret i Rådmandshaven i Næstved. Et vidne anmeldte lørdag klokken 2, at tre drenge var i færd med at smadre ruder i bilen og hoppe på kølerhjelmen. De tre blev tilbageholdt, indtil politiet kort efter ankom, og betjentene kunne konstatere, at forruden og en siderude var smadret, og at kølerhjelmen var godt bulet. To 15-årige drenge fra Næstved blev anholdt klokken 2.30, mens den tredje – en 16-årig dreng fra Præstø – ikke umiddelbart havde noget med hærværket at gøre. De to 15-årige blev sigtet for hærværk og taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt inden løsladelsen et par timer senere. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: Ung mand med kokain i lommerne
Tidspunkt: 24/05-2015

Søndag morgen klokken 5.17 blev en politipatrulje kontaktet af en person i Jernbanegade i Næstved, som oplyste, at han netop var tilbudt at købe noget kokain. Patruljen runderede herefter i området og så to personer, som svarede til beskrivelsen. Patruljen rettede henvendelse til personerne og ved visitationen af den ene – en 18-årig mand fra Næstved – fandt betjentene i alt 5,6 gram kokain samt et mindre kontantbeløb. Den 18-årige blev herefter anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han blev løsladt igen søndag klokken 11.

NÆSTVED: Råbte “Fuck jer” efter betjente og blev anholdt
Tidspunkt: 24/05-2015

Søndag klokken 3.43 kørte en patrulje forbi beværtningen Crazy Daisy i Grønnegade i Næstved, da en af de unge i en gruppe, som stod udenfor beværtningen, begyndte at råbe voldsomt efter patruljen med ukvemsord. Betjentene bad den unge mand om at dæmpe sig, ellers ville han risikere at blive anholdt. Det fik dog ikke den unge mand til at stoppe med diverse ytringer om politiets evner – eller nærmere mangel på samme, hvorfor han, der er 20 år og fra Haslev, blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 20-årige blev løsladt igen søndag klokken 11.33.

NÆSTVED: 49-årig lagde sig på vejen
Tidspunkt: 20/05-2015

Politiet blev onsdag klokken 14.46 kaldt til Jernbanegade i Næstved, hvor en mand forstyrrede trafikken og havde lagt sig på vejen. Det var en 49-årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han virkede ude af balance, blev han anholdt klokken 15.17 og taget med til politistationen i Næstved, hvor han faldt til ro i detentionen. Den 49-årige blev løsladt igen klokken 20.24, men natten til torsdag måtte politiet atter anholde ham. Denne gang var det ved Netto på Vordingborgvej, hvor han løb efter bilerne. Klokken 2.14 blev den 49-årige taget med til politistationen, hvor han fortsat er anholdt.

NÆSTVED: Brand i tækkerør
Tidspunkt: 20/05-2015

Politi og brandvæsen blev onsdag klokken 18.21 kaldt til Industrivej i Næstved, hvor der var udbrudt brand i flere hundrede kubikmeter tækkerør, der lå oplagret udendørs. Der var ikke umiddelbart fare for, at ilden kunne brede sig til bygninger, og ilden fik lov at brænde ud under kontrolleret tilsyn af brandvæsenet. Et vidne har forklaret, at han så flere personer forlade stedet kort før branden, og politiet hører derfor gerne fra evt. vidner, som har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Eftersøgt mand rejste med tog
Tidspunkt: 19/05-2015

Tirsdag klokken 18.53 fik politiet en anmeldelse fra personalet i et tog, som var ved at ankomme til Næstved, om, at der var en passager med, som var fuld og som ikke havde nogen gyldig legitimation med. Politiet tog imod toget på banegården i Næstved og fandt frem til den pågældende – det viste sig at være en 54-årig algerisk mand, som havde søgt asyl i Danmark. Den 54-årige boede i Sandholmlejren, men havde ikke overholdt sin meldepligt til det lokale politi. Han blev derfor anholdt og transporteret retur til Sandholmlejren.

Indbrud

By

Vej

Type

Tidsrum

Udbytte

Næstved

Bekkasinvej

Hus

Mandag klokken 9.50-14.20

Kontanter og Kähler keramik

Næstved

Østergade

Lejlighed

Mandag klokken 14.17

Kontanter

Færdselskontroller

By

Vej

Tidspunkt

Næstved

Rundkørslen Køgevej/Ring Øst

Klokken 13.25-13.45

23 køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager