Fra den 18. august kan du bestille tid til pas, kørekort og Borgerservice på Korskilde Bibliotek. Tilbuddet er en forsøgsordning, der løber til og med oktober måned.

Borgerservice er igen klar til at betjene borgerne på Korskilde Bibliotek i Brøderup med pas, kørekort, flytning, indrejse, lægeskift og øvrige Borgerservice-ekspeditioner. Det nye tilbud blev indført i foråret som et forsøg, men corona-pandemien lukkede biblioteket kort efter og satte en stopper for prøveperioden. Derfor genoptages forsøget den 18. august.

Indtil nedlukningen i foråret oplevede de, at borgerne gjorde god brug af Borgerservice på Korskilde Bibliotek, og de håber, at borgerne igen vil gøre brug af tilbuddet. Ordningen vil blive evalueret ved udgangen af oktober måned.

Som en ekstra service kan du få taget billede til pas og kørekort på Korskilde Bibliotek. Dette er ellers kun muligt på Næstved Bibliotek.

Der er åbent for pas-/kørekortekspedition og Borgerservice hver tirsdag i lige uger mellem kl. 10.00 og 12.00. Du skal bestille tid i forvejen ved at gå ind på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk. Du kan også ringe til biblioteket på tlf. 5588 5588 mandag til onsdag kl. 9.00-15.00, torsdag kl. 9.00-17.00 eller fredag kl. 9.00-13.00.

Pressefoto