Messe&Marked – mødestedet for erhverv og private

Herlufmagle Hallen den 1. oktober kl. 9.13 – 16.04.

Messe&Marked, mødestedet for erhverv og private – et helt nyt koncept for hele familien. Der er alt fra private markedsstande til både små og større virksomheder, som er repræsenteret indenfor rigtig mange områder. Så uanset om du søger brugte ting, skal bruge en snak om private sager, vedligeholdelse af dit hus, idéer til dit eget firma mv, vil der være masser af inspiration og gode tilbud at hente på dagen, og imens kan de mindre hygge sig i legehjørnet, malet som en Leopard og blive draget af trylleri inden der er BørneModeshow.

Der vil være konkurrencer og lotteri hvor der er rigtig flotte og attraktive sponsorerede gaver for over 20.000,- bl.a. en stor isbar til 50 pers. Messen åbnes af den tidligere Suså borgmester Poul Erik Sørensen.

dscn3597

Et samlingssted for hele familien med underholdning og gratis fornøjelser. Virksomheder kan mødes, høre spændende foredrag, og møde andre og måske nye samarbejdspartnere.

-udforsk din mandighed med en Tesla, Dækskiftekonkurrence, surströmming, chili- eller ølsmagning
-legebarnet kan muntre sig med Pockémon GO, komme højt til vejrs og køre crosser
-få en snak med en Verdensmester i speedway, politiet og det lokale brandvæsen eller ta en slapper med lidt -meditation eller yoga for både børn og voksne.
-spændende foredrag med alt fra adoption, miste et nært familiemedlem, smugkig ind i fremtidens arbejdsmarked, bliv -iværksætter på fuld eller deltid.

Næsten alt er udsolgt, dog stadig få ledige stande. SÅ SKYND DIG!

Se meget mere på messeogmarked.dk

image0011