Fra torsdag den 9. juli kan du igen se film i Nordisk Film Biografer Næstved, og det bliver i en biograf, hvor alle sale har fået helt nye luksusstole. Budskabet til gæsterne er klart: Kom trygt i biografen!

I næsten fire måneder har Nordisk Film Biografer Næstved været lukket, men nu er biografchef Bente Nielsen klar til at åbne igen. Torsdag den 9. juli slår hun dørene op til biografen, som har fået helt nye sale med luksussæder. Biografen har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

“Det bliver godt at kunne åbne igen og byde vores gæster velkommen. Vi overholder naturligvis alle retningslinjer fra myndighederne, så det bliver en tryg oplevelse, men jeg må også indrømme, at det bliver ekstra fedt at vise vores helt nye biografsale med lækre luksussæder frem,” siger biografchef Bente Nielsen.

Biografen i Næstved slår dørene op torsdag den 9. juli. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne. Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse. Det vil selvfølgelig være muligt at købe både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn, så biografturen kan blive – næsten – som den plejer.

Biograftur i luksusklasse
Én ting vil dog være ændret, når Næstved-borgerne vender tilbage til deres lokale biograf: samtlige sæder er nemlig blevet opgraderet til luksussæder. Allerede før covid-19-krisen lukkede landet ned, var planerne lagt for en ombygning af biografsalene. De er nu alle udstyret med funklende nye lukussæder, som gæsterne kan indstille præcis som ønsket. Der er tale om meget rummelige sæder, hvor fod- og nakkestøtte kan indstilles elektronisk med et let tryk på armlænet. Luksussæderne er ekstra brede og giver selv den mest langbenede gæst mulighed for at slå benene op og nyde filmen i fulde drag. Derudover er selve biografsalene indrettet med ekstra meget gangplads mellem sæderne.

“Vi har fået en fantastisk flot biograf, som vi glæder os til at vise frem for gæsterne. Når nu folk igen har mulighed for at kunne komme i biografen, er det jo dejligt at kunne tilbyde en helt ny og særlig oplevelse – også når det gælder komfort,” siger Bente Nielsen.

Når biografen i Næstved åbner, vil det bl.a. være med animationsfilmen “Trolls”, den danske film “Undtagelsen” og det romantiske drama “Little Women” på plakaten. Bente Nielsen opfordrer til, at man køber sine billetter online på www.nfbio.dkeller på app’en NF Bio for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.

 

Pressefoto